Stugor i Trysil

Upplev norska fjällen genom att hyra stuga i Trysil! NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Trysil och hjälper gärna till om du vill boka.

Trysil är en av de mest populära skidorterna vintertid för de som söker stuguthyrning i Norge. Här finner du landets största skidort. Om du funderar på att hyra en av NOVASOLs stugor i Hedmark, är Trysil ett bra val. Även om det är mest känt som en skidort finns det massor att hitta på under hela året.

Ferienhäuser Trysil - Hedmark

Populära semesterhus i Trysil

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Trysil

Loading...

Semesterhus med öppen spis i Trysil

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Trysil

Loading...

Semestra i omväxlande Trysil

Ska du hyra stuga i Trysil om sommaren finns en mängd aktiviteter som bara väntar på dig. Utöver de mer vanliga sakerna som golf, fiske, kanotturer, älg- och bäversafari och givetvis cykel- och vandringsturer, finns även forsränning, elvebrett (surfa på älven) och fjällbowling.

Om du vill uppleva norsk historia på nära håll, kan du besöka Støa Kanalmuseet, som visar hur skogshuggning och timmerindustrin har utvecklats genom åren. Ska du hyra stuga i Trysil kan du också besöka Bygdetun, ett friluftsmuseum med över 100 år på nacken.

Överallt i Hedmark hittar du stora insjöar med goda möjligheter till fiske. NOVASOL har stugor i Trysil som är specifikt inriktade på fiskare. Våra fiskestugor i Hedmark har oftast tillgång till båt, extra stor frys och en plats för fiskrensning. Det är en alldeles speciell känsla att få fiska sin egen middag.

Ett härligt sätt att uppleva Trysil på

Letar du efter stuguthyrning i Norges fjällområden, har du kommit rätt. Här på NOVASOLs hemsida kan du läsa mer om våra stugor i Hedmark och även hyra stuga i Trysil. NOVASOL har ett unikt utbud stugor i Trysil att erbjuda: vi har allt från enkla stugor till mer exklusiva semesterhus med närhet till skidanläggningen.

Alla våra stugor i Trysil är privatägda, vilket ger en mer personlig upplevelse i stugan. Dessutom har alla våra stugor i Trysil tillgång till kök, vilket gör det lätt att laga enkla måltider eller värma välling oavsett tid på dygnet. För din säkerhets skull har samtliga semesterhus i Trysil besiktats av kunniga medarbetare. Välkommen till NOVASOL när du söker stuguthyrning i Trysil!