Upptäck en fantastisk del av Norge med fascinerande naturattraktioner

Lofoten i Norge

Upptäck en fantastisk del av Norge med fascinerande naturattraktioner

Längtar du efter en annorlunda semester, borde du hyra stuga på Lofoten! Med en av NOVASOLs stugor på Lofoten kan du uppleva midnattssolen, fiska och lära dig mer om områdets vikingar. Här nedan kan du läsa om NOVASOLs stuguthyrning på Lofoten!

Lofoten är en ö-grupp som sträcker sig västerut i Atlanten och är belägen norr om polcirkeln. Trots att den ligger på samma breddgrader som Alaska, ser Golfströmmen till att vintern blir mild och sommaren sval. Ögruppen ligger i området Nordland och ska du hyra stuga här får du en bra bas för att se dig omkring i norra Norge.

Populära semesterhus i Lofoten

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lofoten

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lofoten

Loading...

Bland midnattssol och fantastiska vyer

Arkeologer har funnit spår som tyder på att människor kommit till Lofoten för ungefär 6 000 är sedan. På Lofoten växte också ett flertal vikingasäten fram. Ska du hyra stuga i denna den av Norge kan du passa på att besöka Vikingamuseet Loftr som ligger vid Borg. Här kan du se världens största långhus från vikingatiden.

Tillbringar du sommaren i en av våra stugor på Lofoten får du chans att se den fascinerande midnattssolen. Förutom att uppleva midnattssolen, får du också tillfälle att vandra och cykla, paddla kajak och testa på forsränning.

Att åka på fiskesemester är populärt bland de som hyr stugor på Lofoten. NOVASOLs stugförmedling i Norge hyr även ut fiskestugor som är speciellt anpassade efter fiskares behov.

Stugor och hus vid havet på Lofoten

Boka boende på Lofoten

Söker du efter stuguthyrning i denna del av Norge, är det en bra idé att kontakta NOVASOL. NOVASOL har ett varierat utbud av stugor på Lofoten som du enkelt kan boka online eller över telefon. Är du intresserad av att hyra stuga på Lofoten kan du välja mellan enkelt inredda stugor till mysiga lägenheter och välutrustade semesterhus med till exempel bastu.

Alla våra stugor har självhushåll vilket förenklar din semester. Ska du hyra stuga på Lofoten kan du själv välja om du vill laga en mysig familjemiddag hemma eller om du vill slå på stort och besöka en av traktens restauranger. Har du frågor om att hyra stuga här eller vill ha hjälp att boka, kan du tala med vår svenska kundtjänst. Välkommen till NOVASOLs stugförmedling i norra Norge!