Stugor i Oppland

Vill du åka skidor eller gå på tur? Då ska du hyra stuga i Oppland! Stugförmedlaren NOVASOL har en mängd olika stugor i Norges fjällområden.

Länet Oppland är stort. I söder är landskapet flackt och öppet, i norr finns dalar och mäktiga fjäll. Gudbrandsdalen, med älven Gudbrandslågen, är den största och mest kända dalen i Oppland. E6 går igenom hela dalen och förbinder Oslo-området med Trondheim och norra Norge. Att hyra stuga i Oppland är ett bra alternativ om du vill se mer av Norge.

Utsikt över fjord från en stuga i Oppland

Populära semesterhus i Oppland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Oppland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Oppland

Loading...

Upplev vackra Gudbrandsdalen under semestern

Den gamla pilgrimsleden till Nidaros (Trondheim) gick under medeltiden genom Gudbrandsdalen vilket medförde att området fick internationella influenser. Ibsens kända, litterära pjäs Peer Gynt kommer från Vinstra i Gudbrandsdalen. Bor du i en av alla stugor i Oppland måste du passa på att smaka den speciella Gudbrandsosten som är en typ av brunost gjord på ko- och getmjölk.

Det finns många anledningar att hyra en av NOVASOLs stugor i Oppland. Genom att hyra stuga i Oppland får du och din familj alla ingredienser till en härlig semester. Bor du i Gudbrandsdalen under vintern får du många tillfällen att susa nedför slalombackarna, åka längdskidor eller mysa framför den öppna spisen i stugan.

Tänker du hyra stuga i Oppland under vår, sommar eller tidig höst får du uppleva ett färgsparkande landskap. Här kan du fiska i Gudbrandsdalen eller besöka någon av de tre nationalparkerna i närheten. Ska du hyra stuga i Norge vid Gudbrandsdalen har du nära till Rondane nationalpark i öst, Dovrefjäll nationalpark i norr och Jotunheimen nationalpark i väst. Alla tre nationalparkerna har fantastiska fjäll och en underbar natur. Jotunheimen är Nord-Europas största fjällområde.

Gudbrandsdalen i Oppland, Norge

Välkommen att boka boende i Oppland

Stugförmedlaren NOVASOL grundades 1968 i Danmark och har i dag stugor över stora delar av Europa. Söker du efter stugor i Oppland så har du kommit till rätt hemsida. NOVASOL har ett brett utbud av stugor i Oppland, men eftersom alla våra semesterbostäder ägs av privatpersoner, är alla unika. Det är mycket populärt att hyra en av NOVASOLs stugor i Norge så om du redan hittat ditt drömhus är det bäst att boka online eller över telefon i dag.