Stugor i Hedmark

Stuga att hyra i Hedmark, Norge

Stugor i Hedmark

Vill du semestra nära naturen, ska du titta närmare på NOVASOLs stugor i Hedmark. Genom att hyra stuga i Hedmark får du många tillfällen att susa nedför backarna, fiska eller vandra. NOVASOL har stuguthyrning i Hedmark för alla smaker.

Hedmark ligger nordöst om Oslo längs den svenska gränsen. Området präglas av stora skogar, djupa dalar och härliga backar som är perfekta för skidåkning. En av områdets mest kända orter är Trysil och många som väljer att hyra stuga i Hedmark semestrar just i våra stugor i Trysil. Förutom slalomåkning finns det mycket att göra i området – oavsett årstid.

Populära semesterhus i Hedmark

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hedmark

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hedmark

Loading...

Ett skidparadis vid Sveriges gräns

Du behöver inte åka långt från Sverige för att stöta på fantastiska skidbackar. Genom att hyra stuga i Norge får du många tillfällen att susa nedför vita backar, åka snowboard, pulka eller längdskidor. Tänk att tillbringa semestern i backen, skidspåret eller med att bygga snögrottor med barnen. Önskar du guldkant på ledigheten, kan du välja en av NOVASOLs stugor i Hedmark med exempelvis bastu eller bubbelpool.

Ska du hyra stuga i Hedmark under sommaren får du se fram emot andra härliga naturupplevelser. Bor du exempelvis i Österdalen får du många tillfällen att fiska i Norges längsta älv - Glomma. I norra delen av Hedmark ligger sjöarna Storsjön och Femunden som är populära ställen för fiske och paddling. Passa även på att vandra i Norges förtrollande natur.

Stugor i Sjusjöen, Hedmark

Kom nära alla naturupplevelser i Hedmark

NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Norge. Vi har funnits sedan 1968 och har ett varierat utbud stugor i Norge i närheten av bland annat Trysil och Sjusjöen. Alla våra stugor i Hedmark är privatägda, vilket gör att du får en mer genuin vistelse i Norge. Genom att hyra stuga i Norges fjällområden kan du även njuta av samma bekvämligheter som hemma eftersom alla våra stugor har tillgång till eget kök.

Har du redan hittat din drömboende bland alla våra stugor i Norge? Då kan du boka online eller kontakta vår kundtjänst för hjälp. Vår kundtjänst kan även svara på frågor kring att hyra stuga i Hedmark. Varmt välkommen till Hedmark och NOVASOL!