Stugor i Vestfold

Ferienhäuser Vestfold - Norwegen

Stugor i Vestfold

Semestra i vackra Norge i sommar! Med en stuga vid Oslofjorden får du alla ingredienser till en härlig semester med sol, fiske, bad och kulturella upplevelser. Här nedan kan du läsa mer om NOVASOLs stuguthyrning i Vestfold.

Vestfold är ett fylke sydväst om Oslo och är beläget vid den 10 mil långa Oslofjorden. Här i Vestfold finns souvenirer efter tidigare bosättningar i form av hällristningar och monument från vikingatiden. Det var till exempel här i Vestfold som det berömda Gokstadsskeppet grävdes fram under slutet av 1800-talet. Ska du hyra stuga i Vestfold kan du passa på att se skeppet på vikingaskeppsmuseet i Oslo.

Populära semesterhus i Vestfold

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vestfold

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vestfold

Loading...

Upplev historiens vingslag

Vill du semestra i Norge, men ändå ha nära till den svenska gränsen? Då är det en bra idé att hyra stuga i Vestfold. Här kan du bada i den härliga Oslofjorden, vandra i det förtrollande landskapet och dra upp en fisk till middagen. Önskar du en aktiv semester finns det även fina cykelleder i området kring Sandefjord samt en av landets bästa golfbanor.

Vestfold har en rik historia. Bor du i en av våra stugor i Vestfold, får du en bra bas för att utforska området väster om Oslofjorden. En tur till Sandefjord rekommenderas varmt: här kan du besöka Gokstadshaugen med vikingaminnen, valfångstmuseet och den hänförande skulpturpaviljongen vid Midtåsen.

Hyr stuga från en erfaren förmedling i Norge

Vill du också hyra stuga i Norge, är du varmt välkommen till NOVASOLs stugförmedling i Norge. Vi har många års erfarenhet av stuguthyrning i Vestfold och kan erbjuda ett härligt utbud stugor vid Oslofjorden. Bland våra stugor i Vestfold hittar du allt från enkla bostäder till välutrustade fiskehus med tillgång till båt och fiskrensningsplats.

Att hyra stuga i Vestfold via NOVASOL är enkelt och tryggt. Här på vår hemsida kan du läsa mer om vår stugförmedling i Norge och även se bilder av alla våra hyresobjekt. Du kan boka direkt här på hemsidan eller över telefon. Alla våra stugor i Vestfold besiktas regelbundet och vi har även lokalkontor i Norge som du kan kontakta om du behöver hjälp. Hyr du en av våra stugor i Vestfold ingår även ett trygghetspaket.