Stugor i Norra Tröndelag

Välkommen till NOVASOLs stugor i Norra Tröndelag! Genom att hyra stuga i Norra Tröndelag kan du se fram emot fiskerika vatten, svängiga bluestoner och gott om plats. Här nedan kan du läsa mer om vår stuguthyrning i området.

Den mellersta regionen i Norge, Tröndelag, består av de båda provinserna Norra Tröndelag och Södra Tröndelag. Den norra delen, Nord-Tröndelag, är visserligen störst till ytan, men är glest befolkad. De flesta invånarna bor i små städer och byar, såsom Steinkjer, Stjördal, Levanger och Namsos. Landskapet präglas av många fjordar och massor av öar och skär. Ska du bo i en av NOVASOLs stugor i Norra Tröndelag, kan du fiska i en av Norges bästa laxälvar, Namsen.

Namsen i Tröndelag

Populära semesterhus i Norra Tröndelag

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Norra Tröndelag

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Norra Tröndelag

Loading...

Njut av tystnad i centrala Norge

Tänk att vakna upp i en stuga i Norra Tröndelag, fjärran från storstadslarmet. Ät en god frukost i trädgården och titta ut över Norges fjord och fjäll. Genom att hyra stuga i Norra Tröndelag får du många tillfällen att vara ute i naturen. Dra på dig vandringskängorna för att gå på tur i det fantastiska landskapet, fiska lax i fjorden Namsen eller följa med en av båtarna ut på djuphavsfiske.

Norra Tröndelag är ett område med en mängd historiska händelser som betytt mycket för Norges historia. Redan under tidig medeltid hölls ting vid orten Frosta. Här stiftades lagar som ligger till grund för dagens norska lagar. Passa på att besöka Frosta under vistelsen i en av NOVASOLs stugor i Norge. Tycker du om blues? Ska du hyra stuga i området under sommaren får du inte missa Blues in Hell.

Vit stuga i Norra Tröndelag

Ett klick från en egen stuga i Norra Tröndelag

Blev du intresserad av att hyra stuga i Tröndelag, kan du boka en av NOVASOLs stugor i Norge online eller över telefon. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning och har anpassat utbudet efter gästernas önskemål. I vårt sortiment av stugor i Norge har vi exempelvis speciella fiskestugor. Tänkte du hyra stuga i Tröndelag för fiskare, har du oftast tillgång till egen båt och en anvisad plats för fiskrensning. Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Norra Tröndelag!