Stugor i Sogn og Fjordane

Med NOVASOL kan du hyra stuga i Sogn og Fjordane som ligger i hjärtat av Fjord-Norge. Här finns regionerna: Yttre, Mittre, och Inre Sogn, Sunnfjord och Nordfjord. Sogn og Fjordane gränsar till Hordaland i söder, Møre og Romsdal i nord, Oppland i öst och Buskerud i sydöst. Området är känd för sin fantastiska natur. Här finns djupa fjordar och höga fjäll. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Sogn o Fjordane för dig som vill hyra stuga i Norge och ta del av den fantastiska naturen.

Stugor vid vatten i Sogn of Fjordane

Populära semesterhus i Sogn og Fjordane

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sogn og Fjordane

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sogn og Fjordane

Loading...

Upplev vackra fjordar och fjäll

I regionen finns otaliga fjordar, glaciärer och höga fjäll. Sogn och Fjordane har inte bara Norges längsta och djupaste fjord - Sognefjord utan också Norges högsta fjäll och största glaciär, Jostedalsbreen. Naturen här är så osannolik att den måste upplevas. Genom att hyra stuga i Sogn og Fjordane kan du uppleva den fantastiska naturen på nära håll.

Området kring Sognefjord var redan på 1800-talet ett omtyckt utflyktsrmål. Några av de första turisterna vara rika engelsmän. I dag kommer turister från hela världen för att få uppleva det vackra fjordlandskapet. Aurlandsfjorden och Näröyfjorden är de mest omtyckta fjordarna i i Sogn og Fjordane. Längst in vid Aurlandsfjord ligger den lilla orten Flåm, känt för Flåmsbanan som räknas som en av världens vackraste järnvägssträckningar.

Nordfjord i Sogn og Fjordane, Norge

Klättra, vandra och utforska!

NOVASOL har flera stugor i Sogn og Fjordane för den som vill ha en aktiv semester. Område är utan tvivel ett paradis för friluftsmänniskor. Här kan du klättra i berg, vandra i den fantastiska naturen och utforska mäktiga glaciärer. I de många fjordarna är det dessutom mycket bra fiskemöjligheter så missa inte att packa ner ditt fiskespö.

Olden i Sogn og Fjordane

Upplev mäktig natur i Sogn og Fjordane

Norges natur är något som måste upplevas. NOVASOL kan erbjuda stuguthyrning i Norge för dig som vill besöka landet och ta del av de vackra fjordarna och fjällen. Naturen är särskilt mäktig i Sogn og Fjordane. Med NOVASOL kan du hyra stuga i Sogn og Fjordane och ta del av den vackra naturen på nära håll.