Stugor i Olden, Norge

NOVASOL har flera stugor i Olden för dig som vill besök den lilla byn vid Innvikfjorden. Byn är omgiven av en vacker natur med möjlighet till vandring och fiske. Vill du besöka det vackra Fjord Norge kan NOVASOL erbjuda ett stort utbud av stugor i Sogn og Fjordane som Olden är en del av. I Sogn och Fjordane möts du av en helt fantastisk natur med vackra fjordar, glaciärer och höga fjäll.

Boka ditt boende i norska Olden direkt här hos oss på NOVASOL. Du väljer mellan att antingen boka direkt här onlien, eller genom att ringa vår gästservice. Vi hjälper dig gärna med de frågor du har.

Stugor vid fjord i Olden, Norge

Populära semesterhus i Olden

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Olden

Loading...

Vackert belägen mot Innviksfjorden

Den lilla byn, eller tettsted som det heter i Norge, Olden ligger vackert beläget ut mot Innvikfjorden. Det är verkligen en idealisk plats att fira en lugn och harmonisk semester på. 

Olden är en trevlig liten by med vacker natur och flera shoppingmöjligheter. Det är en given plats för avkoppling och det är omöjligt att inte njuta av den fina naturen som omger byn. Genom att hyra stuga i Olden kan du koppla av och njuta av en lugn semester. 

Byn är överraskande välbesökt särskilt om sommaren då flera kryssningsfartyg lägger till i hamnen. Under dessa månader surrar den annars så lugna byn av liv och det är en härlig upplevelse att se de stora fartygen segla in genom fjorden.

Stuga att hyra i Olden, Norge

Fiska eller vandra på semestern

NOVASOL har bland vår stuguthyrning i Norge flera stugor i Olden för dig som tycker om att vandra. Det är väldigt fint att vandra genom Oldedalen

Oldedalen sträcker sig söderut mot Briksdalbreen som är en sidoarm till Jostedalsbreen. Området visar tydligt hur olik norsk natur är från den svenska och ni får själva uppleva det på nära håll. Missa inte att packa med ditt fiskespö för enligt sägen finns goda chanser för att fånga öring och lax i den närliggande älven, Oldeälven.

Här kan du njuta av en lugn och harmonisk semester i en vacker miljö. I Sogn og Fjordane finns flera idylliska byar där du kan slappna av på din semester. Genom att hyra stuga i Olden kan du ta del av det natursköna Fjord Norge.

Boka boende i norska Olden för semestern

Med NOVASOL kan du hyra stuga i Norge på en lång rad platser. Alla stugor och semesterlägenheter i utbudet har besökts av vår egen norska personal innan uthyrningen börjar. Detta gäller också våra stugor i Olden. 

Med hjälp av vår funktion för filtrering, kan du enkelt hitta den semesterbostad som just du vill ha. Ett tips är att först av allt klicka i ankomst och avresedatum. Då visas endast semesterbostäder som är lediga under den period du vill hyra. Sedan kan du lägga till vad som är viktigt för dig. Kanske är det antal sovrum, en vacker panoramautsikt, eller kanske vill du ha en stuga nära fjord. 

Vi hoppas att du hittar ett boende som passar just dig i vårt sortiment av stugor i Olden, Norge.