Stugor i Telemark

Ferienhäuser Telemark - Norwegen

Stugor i Telemark

Drömmer du om att susa nedför snötäckta backar, fiska eller vandra i fjällen? Då ska du hyra stuga i Norges fjällområden. Stugförmedlaren NOVASOL har funnits sedan slutet av 60-talet och har ett härligt utbud av bland annat stugor i Telemark.

Skidsportens vagga – det är Telemark. Sondre Norheim föddes i Telemark på 1800-talet och var den riktiga skidpionjären. Vi har honom att tacka för slalom och utvecklingen av telemarksstilen. NOVASOLs stugor i Norge ligger bland annat i Telemarksorterna Gaustablikk, Gautefall, Vrådal och Haukelifjell.

Populära semesterhus i Telemark

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Telemark

Loading...

Semesterhus med pool i Telemark

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Telemark

Loading...

Njut av Telemark – oavsett årstid

Pudersnö och mäktiga fjälltoppar. Att hyra stuga i Telemark är en bra start på fjällsemestern. Ta med familjen ut i slalombackarna, åk längdåkningsskidor och tillbringa kvällarna med en varm kopp choklad framför brasan. Men, man ska inte glömma bort att när snön har försvunnit kommer en frodig växtlighet. Ska du hyra stuga i Telemark under våren är skogen grön, dalarna grönskande och sjöarna glittrande. För fiskare och svampplockare är september den perfekta tiden att hyra stuga i Norge.

Ska du bo en av NOVASOLs stugor i Telemark under sommarmånaderna kan du bestiga Gaustadtoppen som når 1883 meter över havet. Gaustadtoppen i norra Telemark anses av många som Norges vackraste fjäll. Vid klara dagar kan man se ända bort till den svenska gränsen i öster och i sydöst kan man se ända bort till kusten. Semestrar du i Telemark under sommaren, kan du även passa på att ta en båttur på kanalen eller beundra den 800 år gamla stavkyrkan i Heddal.

Upplev fjällen med en stuga

Är du intresserad av att bo i en av NOVASOLs stugor i Norge, kan du hyra stuga i Telemark. Våra stugor i Telemark bokas enklast här på hemsidan eller över telefon. Att hyra stuga i Telemark via NOVASOL är lätt och säkert. Samtliga stugor är handplockade och besiktade av kunniga medarbetare. Välkommen till NOVASOL när du vill hyra stuga i Telemark!