Stugor i Möre och Romsdal

Förtrollande natur, fiskerika fjordar och fascinerande städer. Det är vad som väntar om du hyr en av NOVASOLs stugor i Möre och Romsdal. Genom att hyra stuga i Möre och Romsdal kan du utforska västra Norge i din egen takt. NOVASOL är en erfaren stugförmedling i Norge med stugor i alla prisklasser och storlekar.

Möre och Romsdal är ett område i västra Norge strax söder om Trondheim. Området är känt för sina vackra vägar som Trollstigen och Atlanterhavsveien, samt för sina fiskerika vatten.

NOVASOL kan till exempel erbjuda stugor i Möre och Romsdal i närheten av Kristiansund, Molde och Ålesund.

Bild från Möre og Romsdal i Norge

Populära semesterhus i Möre och Romsdal

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Möre och Romsdal

Loading...

Semesterhus med pool i Möre och Romsdal

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Möre och Romsdal

Loading...

Fiske, natur och Ålesund

Letar du efter stuguthyrning i Möre och Romsdal har du kommit rätt. NOVASOL har ett härligt utbud stugor i Möre och Romsdal. Semestrar du i västnorge får du många tillfällen att koppla av i den härliga naturen. Ta en biltur längs den hänförande Trollstigen eller kör längs kusten på den vackra Atlanterhavsveien.

Ska du hyra stuga i Möre och Romsdal finns mycket att se och att göra under vistelsen. Är du intresserad av arkitektur, kan du ta vägarna förbi Ålesund. När Ålesund brann ner under början av 1900-talet byggdes staden upp i jugendstil.

Att hyra stuga i Norge vid västkusten är också en bra idé om du gillar att fiska. Genom vår stugförmedling i Norge kan du hyra stuga i Möre och Romsdal som är speciellt anpassad för fiskeentusiaster. En fiskestuga ligger nära vatten och har oftast tillgång till båt. Hyr du en av våra stugor i Möre och Romsdal får du testa på fiskelyckan och förhoppningsvis njuta av en nygrillad fisk i skymningen.

Stuga att hyra i Möre och Romsdal, Norge

Boka boende i Möre og Romsdal hos NOVASOL

Drömmer du om en fiskesemester med familjen eller att köra längs den fantastiska Atlanterhavsveien kan du hyra stuga i Möre och Romsdal här på NOVASOLs hemsida eller över telefon. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning och har under årens lopp utformat utbudet efter kundernas önskemål. Hos oss kan du hyra stuga i Norge oavsett om du vill åka iväg på fiskesemester, ha en semester på tu man hand eller semestra med hela släkten. Välkommen!