Stugor i Sunnmöre

Upptäck Norges fantastiska västkust genom att hyra stuga i Sunnmöre! Tillbringar du semestern i en av NOVASOLs stugor i Sunnmöre får du alla ingredienser till en härlig ledighet. NOVASOL är en av Sveriges största stugförmedlare och har många års erfarenhet av stuguthyrning i Sunnmöre.

Sunnmöre kallas den södra delen av området Möre och Romsdal som ligger längs Norges västkust. Området är vida berömt för sina majestätiska fjäll som passar perfekt för skidåkning och de turkosblå fjordarna som är fulla av fisk. NOVASOL har stugor i Möre och Romsdal vid till exempel Moltustranda och Sulesund.

Ferienhaus in Sunnmøre

Populära semesterhus i Sunnmöre

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sunnmöre

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sunnmöre

Loading...

Semestra i Sunnmöre – oavsett säsong

Att hyra stuga i Sunnmöre är en bra idé, sommar som vinter. Sommaren bjuder på många tillfällen att bada och fiska. Tycker du om att fiska kan vi glädja dig med att vissa av våra stugor i Möre och Romsdal är så kallade fiskehus. Bor du i en stuga i Norge som är ett fiskehus, har du oftast tillgång till båt och en speciell plats för fiskrensning. Vattnen i Sunnmöre är fiskrika och har du tur får du en lax, torsk, makrill eller långa på kroken. Ska du hyra stuga i Sunnmöre vid höstkanten, kan du se fram emot många timmars vandrande längs traktens vandringsleder. Passa även på att plocka svamp och bär under vandringen. Sunnmöre är även ett populärt resmål för skidentusiaster, hyr du stuga i Norge under vintern får du en mängd chanser att åka både längdskidor och susa nedför branta slalombackar.

Semestra bekvämt i Sunnmöre

Är du intresserad av att hyra stuga i Sunnmöre, då ska du kontakta NOVASOL. Här på NOVASOLs hemsida kan du se alla våra stugor i Sunnmöre. För att hitta just ditt drömhus, kan du fylla i dina sökkriterier – kanske vill du endast se stugor i Sunnmöre som är fiskehus eller som välkomnar husdjur? Med NOVASOLs stuguthyrning i Sunnmöre får du en bekväm semester. Alla våra stugor i Sunnmöre har tillgång till eget kök vilket gör det enkelt att sno ihop en familjemiddag eller värma välling när som helst under dygnet. Många av våra stugor i Norge har även diskmaskin och tvättmaskin för att ytterligare förenkla semestern. Välkommen till Sunnmöre!