Stugor i Romsdal

Önskar du en upplevelse utöver det vanliga, ska du hyra stuga i Romsdal. Med en stuga i Möre och Romsdal får du vandra över hisnande fjäll, testa fiskelyckan i fjordarna och uppleva ett av världens högsta vattenfall. Välkommen till NOVASOL för stuguthyrning i Romsdal!

Möre och Romsdal är ett naturskönt område i västra Norge. NOVASOL har bland annat stugor i Romsdal i närheten av städer som Molde och Kristiansund. Romsdal är mest känd för naturattraktionen Trollstigen, en väg med tvära svängar som ger en magisk utsikt över fjordar och fjäll. Vägens högsta punkt sträcker sig 850 meter över havet. Vägen är stängd under vintern och öppnas vanligtvis först i maj.

Ferienhäuser in Vagstranda

Populära semesterhus i Romsdal

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Romsdal

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Romsdal

Loading...

En semester i naturens tecken

Längtar du efter en avkopplande semester med många naturupplevelser så är Romsdal platsen för dig. Med en av NOVASOLs stugor i Romsdal får du många tillfällen att vandra i fjällen, fiska i Romsdalsfjorden och spela golf. Den lite mer äventyrliga kan dyka bland skeppsvraken vid Hustads eller testa på forsränning. Ska du hyra stuga i Romsdal under vintern, får du många chanser att åka längdskidor och slalom. Väljer du stuguthyrning i Norge utanför Romsdal finns mycket att se och att göra. Att åka Trollstigen är exempelvis en omtyckt aktivitet. Längs Trollstigen finns vackra utsiktsplatser och även några restauranger. En annan sevärdhet är världens fjärde högsta vattenfall, Mardalsfossen. Ska du hyra stuga i Romsdal under sommaren måste du passa på att smaka de söta jordgubbarna som odlas i Valldal vid Geirangerfjorden.

Ett bekvämt sätt att utforska Romsdal på

Vill du uppleva den häpnadsväckande Trollstigen, kan du hyra stuga i Romsdal här på hemsidan eller via NOVASOLs kundtjänst. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i Norge i områden som natursköna Romsdal. Vi har stugor i Romsdal för alla önskemål och plånböcker. Alla våra stugor i Romsdal ägs av privatpersoner vilket gör att vi kan erbjuda ett brett spektrum av bostäder: i vårt sortiment finns allt från enkla stugor till slottsliknande semesterhus. Har du frågor kring en stuga i Möre och Romsdalen, kan du kontakta vår kundtjänst via mejl eller telefon. Välkommen till NOVASOL när du söker stuguthyrning i Romsdal!