Stugor i Akershus

Som Norges näst största fylke i antal invånare har Akershus mycket att erbjuda för dig som vill tillbringa semestern i Norge. Med någon av våra stugor i Akershus får du utmärkta möjligheter att upptäcka grannlandet i väst.

Ferienhaus Akershus - Norwegen

Populära semesterhus i Akershus

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Akershus

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Akershus

Loading...

Med alla huvudstadens fördelar

Säkert kommer du att tänka på Oslo i första hand när du tänker på detta område och med rätta, då denna storstad erbjuder en verklig uppsjö av aktiviteter och attraktioner för alla åldrar. Och Oslo ligger inte ens i själva Akershus utan är ett eget område, som du ändå når mycket snabbt och smidigt genom att hyra stuga i Akershus. På så sätt kan du uppleva nattlivet och alla upplevelser som staden erbjuder men samtidigt bo i natursköna områden i härlig privatsfär och dela in tiden efter dina önskningar när du bor i en av våra stugor i Akershus.

Aktiviteter och sevärdheter

När du semestrar i Akershus har du många aktiviteter och shoppingmöjligheter alldeles runt knuten och flertalet historiska sevärdheter från olika tidsepoker förgyller semestern för dig som är intresserad av historia. Njut exempelvis av utsikten från Oscarsborg fästning och den medeltida fästningen Askershus som genom historien spelat stor roll för Oslo och hela området. Passa på att söka i NOVASOLs stora utbud av stugor i Norge direkt här på vår hemsida, i vårt stora utbud hittar du både toppmoderna villor och enklare stugor. Vi har något som passar alla och du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor!

Hur vill du utforska Akershus?

Du bör absolut prova på att cykla i området och upptäcka naturen och mångfalden runt våra stugor i Akershus! På så sätt kan du förena nytta med nöje och får skön motion även under semestern. Dessutom kan du vintertid åka skidor och utöva många andra vinteraktiviteter på t.ex. Varingskollen Alpinecenter och Hurdal Skicenter och på sommaren kan du fiska i fjorden och bada i de många sjöarna och fjordarna i Akershus. Utsikterna längs vandringslederna runt omkring området är makalöst vacker och du som vill hyra stuga i Akershus kommer inte att bli besviken!

Boka boendet hos NOVASOL

Med NOVASOL stugförmedling i Akershus får du utmärkta möjligheter att gestalta en äkta drömsemester för hela familjen. Passa på att hyra stuga i Norge för nästa semester, du kommer inte att bli besviken och med vår trygghetsgaranti och säkerheten i att veta att alla våra objekt har besiktigats av oss gör att du kan fokusera på den sköna upplevelsen.

Välkommen till NOVASOL!