Stugor i Hordaland

Hordaland i Norge

Stugor i Hordaland

Förtrollande natur och spännande kultur - att hyra stuga i Hordaland är ett bra sätt att uppleva sydvästra Norge på. NOVASOL har ett härligt utbud stugor i Hordaland att erbjuda när du önskar en omväxlande semester. Här nedan kan du läsa mer om NOVASOLs stugförmedling i Norge!

Hordaland är området mellan Bergen och Bergensbanan. Det stora centrat är naturligtvis Bergen. Andra viktiga områden är till exempel Voss, Dale, Os och Knarvik. Området väster och norr om Bergen är ett typiskt kustlandskap med massor av stora och små öar och fjordar. Halvöarna Bergensöya, Osteröya och området längs och norr om Bergensbanan är av annan karaktär. Här är det mer berg och dalar.

Populära semesterhus i Hordaland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hordaland

Loading...

Semesterhus med pool i Hordaland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hordaland

Loading...

En omväxlande semester i Hordaland

Regionens fjordar ger området en speciell charm och många av NOVASOLs stugor i Hordaland ligger längs kusten eller på öarna. Genom att hyra stuga i Hordaland får du många tillfällen att njuta av det vackraste norsk natur har att erbjuda. Hardangerfjorden är den längsta fjorden i Hordaland och längs fjorden ligger små byar som är kända för sin skönhet. Semestrar du i regionen får du självklart heller inte missa de förtrollande nationalparkerna Hardangervidda och Folgefonna.

Förutom naturupplevelser, finns mycket annat att upptäcka i området. Ska du hyra stuga i Norge måste du självklart besöka landets näst största stad, Bergen. Här kan du njuta av en kopp kaffe på en uteservering vid den berömda Hansa-kajen Briggen, besöka Edvard Grieg-museet eller ta en tur upp till fjället Flöien.

Tillbringa semestern bland fjordar och fjäll

Det finns många anledningar att hyra stuga i Norge vid Hordaland. Genom att hyra stuga här får du både uppleva regionens vackra nationalparker och inspirerande kulturevenemang i Bergen. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Hordaland och har anpassat våra bostäder efter gästernas önskemål. Alla våra stugor i Hordaland ägs av privatpersoner och det gör att vi kan erbjuda ett varierat utbud av semesterbostäder.

Att hyra stuga ska vara tryggt. NOVASOL är en erfaren stugförmedling i Norge som både har besiktat samtliga stugor och som har en kundtjänst beredd att svara på eventuella frågor. Välkommen till NOVASOLs stuguthyrning i Hordaland!