Stugor i Samnanger

En semester i en stuga i Samnanger bjuder in till upplevelser för alla. Här kan du fylla tiden med ett stort antal aktiviteter, eller bara ta det lugnt i stugans mysiga och privata omgivningar. På vintern kan du testa skidorna i preparerade spår på fjället eller vid Eikedalen skidanläggning. Möjligheterna är många med en stuga i Samnanger som utgångspunkt.

Du finner Samnanger i vårt utbud av stugor i Hordaland för uthyrning. Genom karta och filtreringsfunktion kan du hitta fram till den stuga som passar just dig. Kanske reser ni med hund eller är många personer som semestrar tillsammans i Norge? Klicka i dina val för att se vilka lediga stugor i Samnanger du har att välja mellan. Boka sedan ditt boende direkt här online – först till kvarn gäller!

Samnangerfjorden nära en av våra stugor i Samnanger

Populära semesterhus i Samnanger

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Samnanger

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Samnanger

Loading...

Aktiviteter och upplevelser

Samnanger ligger vackert vid Samnangerfjorden. Området har gott om naturupplevelser både på land och till sjöss. Hyr en kanot och tillbringa dagen i idyllisk miljö på fjorden.

Planerar du en semester för vintern, kan du ta med eller hyra skidor och bege dig till Eikedalen Skisenter. Detta är den största skidanläggningen i Bergenområdet. Skidcentret ligger vid ingången till Samnangerskogen, en bergsplatå och är ett eldorado för skidentusiaster. Här har bland annat möjlighet att ta en långvandring till Tveitakvitingen på 1299 möh.

Fiske är en dröm i Samnanger! På fjorden kan du få många olika typer av saltvattenfisk på kroken, bland annat torsk, kolja och sej. Kanske bler det att du fångar kvällens middag? I Tysseelva kan du få lax på kroken. Kom alltid ihåg vilka regler som gäller för var du önskar fiska.

Dessutom kan Samnanger erbjuda vackra vandringsleder i fantastisk natur. Sätt på dig dina vandringsskor och gå någon av de märkta lederna som håller internationell standard. Under varma sommardagar kan det vara gott med ett svalkande bad i fjorden. I Samnanger finns flera anordnade badplatser, som till exempel Foröya, Ospevika och Flesjane.

Ta en utflykt till Bergen

Samnanger gränsar till Bergen i väst. Under en semester i Hordaland är en dagstur eller två till Bergen väldigt vanligt. Här kan du se några av Norges mest besökta sevärdheter, som Bryggen, Fisketorget och Flöyen. Förutom välkända sevärdheter kan Bergen erbjuda ett brett utbud av restauranger, kaféer, barer och affärer.

Det finns också flera attraktioner i Samnanger, som Ytre Tysse tusenårspark, Fossenbratte och Krigsminnesparken.

Boka boende i Samnanger till din Norgesemester

Många av våra semesterbostäder i Hordaland ligger nära vacker natur, och du kan ha berg, fjord, hav och skog som närmaste granne. Du väljer om du vill bo i lugna omgivningar eller i närheten av mer tätbefolkade områden. Det fina med en privat stuga är möjligheten att semestra precis som du vill. När du gör en sökning på våra webbsidor kan du enkelt ange de kriterier du vill ha. Vill du hyra stuga i Samnanger kan du göra de val som är viktiga för dig. Ett läge nära vatten, att husdjur ska vara välkomna, diskmaskin och tvättmaskin… gör dina val tillsammans med önskad reseperiod för att se vilka lediga stugor som finns att hyra. Vi hoppas du hitta ditt nästa boende för Norgesemestern i vårt utbud av stugor i Samnanger.