Stugor i Östfold

Ferienhäuser Ostfold - Norwegen

Stugor i Östfold

Fiske och fästningar, vacker natur och spännande kultur… det är vad som väntar om du hyr en av NOVASOLs stugor i Östfold. Östfold är ett av Norges minsta områden och ligger i sydöstra delen av landet, precis vid gränsen till Sverige. Här finner du spegelblanka fjordar, lummig grönska och mysiga kuststäder. NOVASOL har ett härligt utbud av stugor i Östfold och kan erbjuda boende i närheten av bland annat Fredrikstad, Halden och Skipvedt.

Populära semesterhus i Östfold

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Östfold

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Östfold

Loading...

En spännande semester på andra sidan gränsen

Vill du åka utomlands, men slippa långa flygresor? Då är det en bra idé att hyra stuga i Östfold. Hyr du en av NOVASOLs stugor i Östfold får du njuta av härlig natur och många roliga aktiviteter bara några mil från Sveriges gräns. Här kan du vandra i det förtrollande landskapet, paddla kanot i fjordarna eller testa på fiskelyckan. Känslan att få sin första fisk på kroken är obeskrivlig.

Att hyra stuga i Norge ger också många tillfällen till sightseeing. Från en av NOVASOLs stugor i Östfold, kan du exempelvis åka till Fredrikstens fästning vid Halden för att se den plats där den svenske kungen Karl XII blev skjuten 1718. Semestrar du i Östfold får du heller inte missa ett besök i Gamlebyen, en befäst stadsdel i Fredrikstad, där du kan besöka museum, konsthantverksbodar och fika i miljö från 1700-1800-talet.

Ta en bekvämare semester

Blev du inspirerad att uppleva en norgesemester, kan du boka en av NOVASOLs stugor i Östfold. Vi har stugor i Östfold för alla önskemål och plånböcker – oavsett om du är ute efter en lugn semester på tu man hand eller en vecka med hela tjocka släkten.

Genom vår stuguthyrning i Östfold kan du bland annat hitta stugor som tillåter husdjur eller så kallade fiskehus för fiskeentusiasten. Ska du hyra stuga i Östfold får du en välutrustad bostad med tillgång till kök och kan njuta av samma höga standard som hemma. Välkommen att hyra stuga i Östfold online eller över telefon!