Stugor i Oslo

NOVASOL har flera stugor i Oslo för dig som vill besöka både natur och storstad. Regionen Oslofjorden består av Östfold, Vestfold, Oslo och Akershus. NOVASOL har även stugor i Buskerud under regionen Oslofjorden.

Området kring Oslofjorden är den mest befolkningstäta i Norge. Området kring kusten är perfekt för sol och bad. Här finns dessutom ett stort utbud av kultur och aktiviteter och många sevärdheter. Städerna längs kusten är mysiga och trevliga utflyktsmål. Inlandet består av jordbruksmark och djupa skogar. Upplev Oslofjorden genom att hyra stuga i Norge.

Domy wakacyjne nad Oslofjord

Få en minnesvärd semester!

På grund av sitt centrala läge är regionen Oslofjorden lätt att ta sig till. Trafiknätet är väl utbyggt. Det går färjor mellan Moss och Horten och mellan Sandefjord och Strömstad. Två flygplatser finns i området, dels Gardermoen vid Oslo och Sandefjord Torp. Den senare är en flygplats för lågprisflyg och det går bussar härifrån till Oslo.

Med NOVASOL kan du hyra stuga vid Oslofjorden nära Oslo. Det är därför lätt att göra en dagsutflykt till huvudstaden. I Oslo finns massor av spännande attraktioner och aktiviteter; till exempel det 1200 år gamla vikingasskeppet på Bygdöy, Munch-Museet eller Skulpturparken Vigelandsparken.

Idylliskt på den östra sidan av fjorden ligger Dröbak. Pittoreska, små vitmålade trähus sida vid sida. I Dröbak kan man besöka Julehuset som är öppet året runt. I Dröbaksundet ligger fästningen Oscarsborg som är värt ett besök. Dröbak är också känt för sina konstnärer och många gallerier. NOVASOL har stuguthyrning i Norge och kan erbjuda ett stort utbud av stugor vid Oslofjorden för dig som vill besöka Dröbak.

Fredrikstad, Halden, Moss, Tønsberg, Sandefjord, Holmestrand, Stavern och Drammen är exempel på små städer som har ett stort utbud av festivaler, marknader, konserter och teaterföreställningar under sommarhalvåret. NOVASOL kan erbjuda stuguthyrning vid Oslofjorden inte långt från någon av dessa fina städer.

Region runt Oslofjorden är verkligen platsen med alla möjligheter! Här kan du njuta av en lugn familjesemester eller en mer livad storstadssemester. Med NOVASOL kan du hyra stuga i Oslo för din semester i Norge!