Stugor i Nordland

Utsikt från stuga i Nordland, norra Norge

Stugor i Nordland

Passa på att hyra stuga i Nordland och upptäck allt som trakten har att erbjuda! Hyr du en av NOVASOLs stugor i Norge får du många tillfällen att se vackra havsörnar, fiska i världens starkaste malström och lära dig mer om landets vikingar. Här nedan kan du läsa mer om stuguthyrning i Nordland.

Vackra Nordland är beläget längs nordvästra Norges kust. Här finns kända platser som Mo i Rana, Bodö, Narvik och ö-gruppen Lofoten. Att hyra stuga i Nordland är en mycket bra idé om du önskar en semester utöver det vanliga. Semestrar du åtta mil norr om Mo i Rana, hamnar du ovanför polcirkeln och här får du chans att uppleva det förtrollande norrskenet under vintern eller sommarens fantastiska midnattssol.

Populära semesterhus i Nordland

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Nordland

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Nordland

Loading...

En semester bland fåglar och fiskar, valar och vikingar

Med en av NOVASOLs stugor i Nordland behöver du inte ha tråkigt en sekund! Här kan du fiska i världens starkaste malström som finns utanför Bodö, testa på havsfiske eller skåda Ejdrar på Vegaöarna. Ska du hyra stuga i Nord-Norge rekommenderas även valsafari i Västerålen och havsörnssafari på Lofoten. Landskapet är också perfekt för olika slags aktiviteter som vandring, klättring, cykling, golf och längdåkning.

Vid Borg på Lofoten finns världens största långhus bevarat från vikingatiden och det har omvandlats till museum. Tänker du hyra stuga på Lofoten kan du besöka Vikingamuseet Lofotr där du kan lära dig mer om vikingarna och smaka mat och dryck från vikingatiden. Bor du i en av NOVASOLs stugor i Nordland, rekommenderas också en tur upp till Polarcirkelcentret där du kan se Europas största uppstoppade isbjörn.

Lofoten i Nordland

Ett härligt utbud av stugor i norra Norge

Blev du intresserad av att hyra stuga i Nordland, ska du titta närmare på NOVASOLs stugor i Norge. NOVASOL erbjuder stuguthyrning i alla storlekar och prisklasser. Alla våra stugor i Nordland är unika och i vårt sortiment finner du allt från stugor med det allra nödvändigaste till exklusiva semesterhus med exempelvis bastu och bubbelpool. På hemsidan kan du även boka stugor i Nordland. Har du frågor om våra bostäder eller vill ha hjälp att hyra stuga i norra Norge, kan du ringa till oss på NOVASOL. Välkommen!