Stugor i Södra Tröndelag

Upptäck mellersta Norge genom att hyra stuga i Södra Tröndelag (Sør-Trøndelag)! Med en av NOVASOLs stugor i Tröndelag får du gott om tid att utforska kulturella Trondheim, fiska och vandra. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Södra Tröndelag.

Området består i väster av ett typiskt kust- och fjordlandskap medan landskapet kring Trondheimsfjorden mest består av åkermark. Söderut är landskapet bergigt och består av den norra delen av Dovre, Rörosplatån och Tydalsbergen. Att hyra stuga i Norge är en perfekt utgångspunkt för att uppleva naturen i Södra Tröndelag.

Upplev Trondheim under din semester

Populära semesterhus i Södra Tröndelag

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Södra Tröndelag

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Södra Tröndelag

Loading...

Natur, kultur och världsarv

Liksom i grannprovinsen Norra Tröndelag finns några av Norges bästa laxälvar i Södra Tröndelag. Ska du hyra stuga i Norge kan du testa fiskelyckan i älvarna Orkla, Gaula och Stordalselva. Ska du bo i en av NOVASOLs stugor i området får du även många chanser till långa vandringsturer i Södra Trönelags berg.

I Norges tredje största stad Trondheim finns många spännande attraktioner och museer, men även moderna butiker och kaféer. Läget vid Nidelven gör att staden absolut är värd ett besök. Tänker du hyra stuga i Södra Tröndelag under sommaren, får du heller inte missa de olika musik- och kulturfestivalerna som går av stapeln. Ett annat populärt turistmål är byn Röros som ligger cirka 155 kilometer söder om Trondheim. Röros är en gammal gruvby och finns med på UNESCOs världsarvslista.

Stuga i Södra Tröndelag

Södra Tröndelag - stadsliv och naturupplevelser

Är du nyfiken på stuguthyrning i Södra Tröndelag? Då har du kommit rätt! NOVASOL har ett brett utbud stugor i Tröndelag. Här på hemsidan kan du lära dig mer om Norge samt se bilder och information kring våra stugor i Södra Tröndelag. 

Vi har stugor i Södra Tröndelag för alla önskemål – från enkla stugor till modernt inredda semesterhus. Tycker du om att fiska, kan du exempelvis hyra stuga i Södra Tröndelag anpassad för fiskare. Vi har även särskilda stugor för dig som vill ta med hund på semestern. Har du frågor eller vill ha hjälp med bokningen, kan du kontakta vår kundtjänst!