Stugor i Trondheim

Passa på att hyra stuga i Trondheim under semestern! Med en stuga i Norge får du uppleva fantastisk natur, besöka spännande museer och se imponerande landmärken i Trondheim. Här nedan kan du läsa mer om NOVASOLs stuguthyrning i Trondheim.

Trondheim är Norges tredje största stad och ligger i området Tröndelag. Trondheim var mycket betydelsefull under medeltiden och här byggdes den ståtliga domkyrkan Nidarosdomen. I dag anses staden vara Norges teknologiska och musikaliska huvudstad och ska du hyra stuga i Trondheim under sommaren får du inte missa jazzfestivalen, bluesfestivalen eller den internationella filmfestivalen som går av stapeln här.

Book your accommodation in Trondheim - holiday lettings in Norway

En härlig semester i Tröndelag

Trondheim har alla ingredienser till en drömsemester! Ska du hyra stuga i Trondheim kan du se fram emot många naturupplevelser. Här kan du till exempel vandra i det mysiga området Bakkmarka, fiska efter lax och öring i Nidälven, spela golf och cykla. Med en stuga i Norge får du även möjlighet att åka Hurtigruten där du får en fantastisk utsikt över Norges kustlandskap.

Trondheims mest kända byggnad är så klart den storslagna domkyrkan Nidarosdomen. Nidarosdomen började byggas under slutet av 1000-talet och har eldhärjats ett antal gånger, men renoverats. Ska du bo i en av NOVASOLs stugor i Trondheim finns ett antal intressanta museer att besöka som till exempel Ringve museum (Norges nationalmuseum för musik och instrument), Rockheim (interaktivt pop- och rockhuseum) och det stora friluftsmuseet Sverresborg.

Ett enkelt sätt att boka Norgesemester

Vill du se Nidarosdomen i all sin prakt kan du hyra stuga i Trondheim via NOVASOL. NOVASOL har många års erfarenhet av stuguthyrning i Trondheim och kan stoltsera med ett varierat utbud av stugor i Södra Tröndelag. I vårt sortiment av stugor i Trondheim finns exempelvis enkla bostäder, mysiga lägenheter och lite lyxigare semesterhus. Vissa av våra stugor i Trondheim är specialanpassade för fiskare och hyr du ett fiskehus så finns oftast tillgång till egen båt och en anvisad plats för fiskrensning.

Vill du boka bostad eller har frågor om en av våra stugor i Trondheim? Då kan du kontakta vår svenska kundtjänst via mejl eller telefon. Annars kan du enkelt hyra stugor i Tröndelag här på NOVASOLs hemsida.