Hyra hus i Frankrike

Hyra hus i Frankrike innebär att du bor i Europas hjärta, scenen för stora historiska och kulturella händelser.

Hos oss på NOVASOL kan du ett unikt utbud för att hyra hus och lägenheter över hela landet.

Du finner våra semesterhus i Frankrike bland annat i populära områden som Bretagne, Provence och Normandie eller den berömda ön Korsika. Vill du istället uppleva storstadslivet kan du alltid hyra lägenhet i Cannes eller Paris för semestern. Längs med den franska delen av medelhavet finner du en fantastisk atmosfär och omgivning.

Här har vi semesterhus vid till exempel den Franska Rivieran, eller Côte d'Azur som fransmännen säger. I området kan du bland annat hyra hus i Nice, Cannes och St Tropez.

Vill du hyra hus i Frankrike med pool kan vi erbjuda över tusen kvalitetssäkrade semesterhus och semesterlägenheter som har detta.

Hyra hus Frankrike

Populära semesterhus i Frankrike

Loading...

Njut av allt vad landet har att erbjuda

Många av oss har sedan länge lärt oss att uppskatta alla fördelar med Frankrike: det rika kulturlivet, fantastiska viner, det kreativa köket, stora städer och underbara landskap för att bara nämna några.

Med ett semesterhus i Frankrike kan du njuta av det franska köket som av vissa anses vara grunden till alla västerländska matkulturer. Detta är ett land där man ska njuta av maten och låta måltiden ta den tid den tar.

Så om du nu tänkt hyra hus i Frankrike, varför inte upptäcka det stora utbudet av all den fantastiska maten med ostar, vin, bröd och mycket mer.

Hyra hus i Frankrike med egen pool

Detta är som sagt ett land där den semestersugne kan välja mellan över tusen semesterhus och lägenheter att hyra som har egen pool.

Utöver dessa har vi en stor mängd andra härliga semesterhus i Frankrike som du kan spendera semestern i.

Du kan välja mellan allt från små charmiga stugor i små byar till storslagna semesterhus av slottlik karaktär. Samtliga semesterbostäder har besökts av våra medarbetare i Frankrike för att vi ska kunna säkra att du får precis det hus du önskar.

Du är varmt välkommen att boka ditt semesterhus direkt online hos oss.

Du är också välkommen att höra av dig till oss om du har frågor kring att hyra hus i Frankrike.