Hyra hus i Languedoc-Roussillon

Uttrycket ’avoir la flemme’ kommer från södra Frankrike och betyder att lata sig. Med fantastiska stränder och underbar gastronomi vet fransmännen vid medelhavet hur man njuter av livet. Tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Languedoc-Roussillon så får du och din familj lära er den sanna innebörden av uttrycket.

Vackra Languedoc-Roussillon sträcker sig från Rhônes västra flodstrand till den spanska gränsen. Det är en region med många vinodlingar, klippiga berg och medelhavskust. Utmed kusten finns många berömda badorter och en av Frankrikes vackraste stränder, La Plage de la Franqui. Ett bra sätt att utforska regionen är att hyra hus i Languedoc-Roussillon och ta sig runt i området med bil.

Vingård i Languedoc

Populära semesterhus i Languedoc-Roussillon

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Languedoc-Roussillon

Loading...

Semesterhus med pool i Languedoc-Roussillon

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Languedoc-Roussillon

Loading...

Spännande resmål och gastronomiska läckerheter

I regionen finns många spännande resmål. Besök medeltidsstaden Carcassonne, den hänförande grottan La Grotte des Demoiselles eller konstnärsstaden Coullioure. Gillar du mysterium är en tur till bergsbyn Rennes-le-Château ett måste. Den lilla byn surrar av konspirationshistorier och var en stor inspiration när Dan Brown skrev Da Vinci-koden.

Languedoc är vida känd för sin gastronomi. Vid kuststäderna står självklart färska skaldjur på menyn, men inåt landet kan man smaka på Nîmes specialitet brandade och avsluta middagen med den katalanska efterrätten crème catalan. Om du ska hyra hus i Languedoc-Roussillon måste du se till att smaka på regionens vin, Languedocs viner är goda och lättdruckna.

Fördelarna med att ha ett semesterhus i Languedoc-Roussillon är många. För det första slipper ni alla turister vid Rivierans berömda stränder och kan varva solbadande med kulturella utflykter. För det andra får du och din familj en plats som ni kan kalla hem för en vecka eller två. Dessutom är ett semesterhus ett bra sätt att lära känna landet på riktigt. Vill du uppleva den genuint franska kulturen ska du förstås hyra hus i Frankrike.

Ett enkelt och bekvämt sätt att hyra hus i Languedoc-Roussillion

Längtar du efter sol och kulturupplevelser kan du enkelt boka semesterhus i Languedoc-Roussillon via vår hemsida eller genom att ringa till vår kundtjänst. NOVASOL har funnits sedan 1960-talet och finns idag på många platser i Europa. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg när du till exempel ska hyra hus vid medelhavet i Frankrike. Därför besiktas alla objekt av kunnig personal och en trygghetsförsäkring ingår i hyran. Välkommen att hyra hus i Frankrike hos oss!