Semesterhus i Poitou-Charentes

Att hyra semesterhus i Poitou-Charentes via NOVASOL är början på en fantastisk semester. Upptäck Ile de Rés pittoreska byar, njut av havets delikatesser, cognac och utforska traktens historia.

Poitou-Charentes är en region längs den franska västkusten. Här finns det vackra naturområdet Marais-Poitevin, öarna Ile d’Oléron och Ile de Ré, fantastiska hamnstaden La Rochelle och den pulserande kulturstaden Poitiers. Under vistelsen får du och din familj lära känna området och insupa den franska kulturen på västkusten. Välkommen att hyra hus i Frankrike hos oss!

Poitou-Charentes

Populära semesterhus i Poitou-Charentes

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Poitou-Charentes

Loading...

Semesterhus med pool i Poitou-Charentes

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Poitou-Charentes

Loading...

Hyra hus i Poitou-Charentes

Att hyra hus i Poitou-Charentes är en bra utgångspunkt för utflykter. Från den vackra hamnstaden La Rochelle kan familjen åka på sightseeingtur och se det spännande Fort Boyard till havs eller ta en båttur till ön Ile de Ré som är berömd för sina pittoreska byar med vitrappade hus. Från ett semesterhus i Poitou-Charentes är det också enkelt att ta sig till det vackra träskområdet Marais-Poitevin.

Det är stor skillnad på att tillbringa några nätter på ett hotell eller att stanna en eller flera veckor i ett eget hus. Genom att hyra hus i Poitou-Charentes får ni gott om tid att uppleva fransk kultur och historia genom att besöka någon av Poitiers historiska byggnader eller traktens medeltidsslott Saint Mesmin.

I ett semesterhus i Poitou-Charentes får ni också större valmöjligheter. Ni kan själva välja om ni vill handla på den lokala marknaden och laga en enkel måltid hemma eller ta er till någon fin restaurang i till exempel La Rochelle.

Lokala specialiteter är ostron från Marennes-Oléron, musslor från Charron, chèvre och självklart cognac. Är du cognacsfantast är ett besök på något av destillerierna i Cognac att rekommendera.

Upplev den franska kulturen

Ett eget semesterhus i Frankrike blir också en trygghet för hela familjen, en plats där ni kan koppla av, packa upp era saker och låta barnen leka. Om ni tänker hyra hus i Poitou-Charentes via NOVASOL, bokar ni med vetskapen om att alla våra hus och lägenheter besiktas regelbundet av kunnig personal och att en trygghetsförsäkring ingår i hyresbeloppet.

NOVASOL har arbetat med bostadsförmedling sedan 1968 och finns i många länder i Europa. På vår hemsida kan ni se vårt fina utbud av lägenheter och klassiska semesterhus i Poitou-Charentes. Du och din familj kan enkelt hyra hus i Frankrike på nätet eller genom att ringa vår svenska kundservice. Trevlig semester!