Semesterhus i Champagne-Ardenne

Att kunna besöka de berömda vingårdarna, smaka traktens specialiteter och gå på spännande museum är några av privilegierna med att ha semesterhus i Champagne-Ardenne. NOVASOL har förmedlat semesterbostäder sedan 1968 och kan idag erbjuda dig ett brett utbud av semesterhus i Frankrike. Flera av dessa finner du i Champagne-Ardenne vilka kan bokas direkt här på vår hemsida.

Hyr hus och besök vingårdar i Champagne-Ardenne

Populära semesterhus i Champagne-Ardenne

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Champagne-Ardenne

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Champagne-Ardenne

Loading...

Kom nära nordöstra Frankrike

Vackra Champagne-Ardenne är en region i nordöstra Frankrike som bland annat gränsar till regionerna Lorraine och Bourgogne. Här finns de välkända städerna Reims och Troyes. Om du har semesterhus i Champagne-Ardenne kan du även passa på att ta en dagstur till Belgien eftersom regionen gränsar till landet i norr.

Det mousserande vinet Champagne har tillverkats i området sedan 1600-talet då munken Dom Pérignon uppfann ett sätt att behålla bubblorna i flaskan. I regionen finns ett flertal vin-rutter att följa som till exempel Route de Massif du Saint Thierry. Om du tänker hyra hus i Champagne-Ardenne är ett besök i det kända vinhuset Moët et Chandons vinkällare i staden Epernay att rekommendera.

Ett bra sätt att utforska Frankrike på

Det finns många fördelar med att hyra hus i Champagne-Ardenne. Du får själv bestämma över din semester och får en möjlighet att koppla av. Dessutom kan barnen känna trygghet i att stanna på en och samma plats under en längre tid. Det är enkelt och säkert att hyra semesterhus i Champagne-Ardenne via företaget Novasol. Alla våra bostäder besiktas regelbundet av kunnig personal och i hyran ingår en trygghetsförsäkring med avbeställningsskydd. Om du vill boka hus kan du göra det på Novasols hemsida eller över telefon.

En annan fördel med att ha ett semesterhus i Champagne-Ardenne är möjligheten att välja om ni vill äta en mysig familjemiddag hemma eller besöka någon av traktens restauranger. De vita korvarna boudin blanc, den smakrika inälvskorven andouillette och Ardennes lufttorkade skinka är några områdets specialiteter. Avnjut ett glas champagne med den lokala osten langres eller chaource.

Att hyra hus i Frankrike är en bra utgångspunkt för utflykter. Man behöver inte åka långt för att se sevärdheter och spännande attraktioner i Champagne-Ardenne. I staden Lentilles finns en vacker korsvirkeskyrka och i staden Colombey-les-Deux-Eglises hittar ni Charles de Gaulles minnesmuseum. Här finns också roliga aktiviteter för barnen. En av Frankrikes största nöjesparker Nigloland ligger i regionen och är helt klart värt ett besök om ni ska hyra hus i Champagne-Ardenne. Bonnes vacances!