Semesterhus i Lorraine

Metz i Lorraine, Frankrike

Semesterhus i Lorraine

Frankrike har något för alla. Den vackra regionen Lorraine bjuder på vacker natur, fantastisk gastronomi och spännande städer att utforska. Att hyra hus i Lorraine är ett bra sätt att lära känna trakten.

I nordöstra Frankrike ligger regionen Lorraine. Lorraine gränsar till Tyskland i norr, regionen Alsace i öst och Champagne-Ardenne i väst. Här finns renässansstaden Bar-le-Duc, charmfulla Metz och vackra Nancy. Regionen bjuder på fina naturupplevelser. Vandra i bergsmassivet Voges eller cykla genom Moselledalen.

Populära semesterhus i Lorraine

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lorraine

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lorraine

Loading...

Fördelar med att hyra hus i Lorraine

Det finns många fördelar med att bo i en egen semesterbostad under semestern. Familjen blir mer flexibel och ditt semesterhus blir en bra utgångspunkt för spännande utflykter till bland annat Metz där ni kan besöka den vackra katedralen Saint-Etienne. Ni får fler valmöjligheter och kan själva bestämma om ni vill laga en mysig familjemiddag hemma eller besöka någon av traktens restauranger. Ett eget hus kan också bli en trygg plats, speciellt för små barn.

Lorraine är välkänt för sin gastronomi och sina viner. Om du ska hyra hus i Lorraine måste du se till att smaka quiche Lorraine, den traditionella grytan potée Lorraine, madeleinekakor eller en efterrätt gjord på den gyllene frukten Mirabelle. Precis som i grannregionen Alsace finns det fantastiskt vin här. Från ett semesterhus i Lorraine är det enkelt att ta sig till de franska delarna av Moselledalen för att besöka en vingård.

Ett av våra semesterhus i Lorraine

Boka ditt semesterhus

Är du intresserad av att tillbringa semestern i östra Frankrike kan du hyra hus i Lorraine här på vår hemsida eller via vår kundtjänst. Som stugförmedling har vi funnits sedan 1968 och finns idag på många platser i Europa. Vi har ett stort utbud semesterbostäder så att du kan hitta ett semesterhus i Lorraine som passar dig och din familj. Vill du bredda din sökning ytterligare kan du även hyra hus i hela Frankrike hos oss.

Sedan 1990 har vi eget kontor i Sverige. Hit kan du ringa om du har frågor eller vill ha hjälp med att hyra hus i Frankrike. Vår kunniga personal kan även berätta mer om den trygghetsförsäkring som ingår i hyresbeloppet och om hur vi har kvalitetssäkrat bostaden. Du är varmt välkommen till oss!