Hyra hus i Picardie

När du väljer att hyra hus i Picardie, kommer du att ha möjlighet att tillbringa en semester med det mesta av det bästa som Frankrike har att erbjuda - och det är inte så lite. Det är inte svårt att förstå varför så många väljer att hyra hus i Frankrike. När du har ställt in siktet på detta land märker du snabbt att det har så mycket att erbjuda.

För att boka ett semesterhus i Picardie är du välkommen att göra en sökning här på hemsidan där du ser vårt kompletta utbud av semesterbostäder. Du kan sedan boka din favorit i utbudet direkt online men självklart är du också välkommen att kontakta oss via telefon eller mail om du skulle ha några frågor eller vill ha hjälpa med att boka.

Upplev Picardie nästa semester

Populära semesterhus i Picardie

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Picardie

Loading...

Semesterhus med pool i Picardie

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Picardie

Loading...

Naturpärlor och spännande historia

Ett lantligt område med gott om utrymme och några större städer. Picardie öppnar upp för en underbar vistelse mitt i hisnande landskap fullt av naturens skatter. Bland de mest framträdande är Compiegne-skogen som är en av Frankrikes största, fågelparken Marquenterre och den otroliga kuststräckan vid Somme, som anses vara en av de vackraste i världen (också kallad ’Nordic Camargue’). 

Frankrikes största bukt är också hem för en mängd olika djurarter som hela området till en liten gnistrande juvel. Picardie bär också på ett tungt historiskt arv med bland annat skyttegravar från första världskriget och Madeleines kyrkogård. Regionen kännetecknas av sin lantliga prägel och provinsens atmosfär i kombination med religiösa kännetecken som katedraler och kloster. Väljer du att hyra semesterhus eller stuga i Picardie så kan du också njuta av miljön i medeltida städer som Senlis, Ermenonville och Chantilly och ta turer ut i landskapet med dess dammar, åkrar och träsk. En särskild upplevelse får du genom en tur till Amiens, även kallad ’Nordens Venedig’.

Hyr en semesterbostad i Picardie

Semesterbostäder i Picardie - på landet eller nära havet

Få tillgång till det bästa av två semestervärldar. Kusten vid den engelska kanalen och destinationer som Belle Dune och Mahon Plage öppnar porten till det härliga strandlivet med bland annat segling och surfing. Upplev någon av områdets många restauranger som till exempel La Grange eller Chez Mado Le Crotoy. Skäm bort smaklökarna med kulinariska specialiteter från Picardie såsom lamm Soisson-bönor och det speciella Picardie-smöret. Du kan också använda de utmärkta lokala råvarorna för spännande matlådor när du utforskar regionen i bilen. 

När du känner behov av att ta en matpaus, stanna till vid någon av de många gröna ängarna och öppna fälten som utgör territorium för otaliga fåglar. Picardie är ett rent paradis för fågelskådaren, kanske får du för första gången möjlighet att se en svarthalsad svan? Naturupplevelserna är gemensamma för hela  familjens semesterminnen och det blir många "kommer du ihåg när..." oavsett om du föredrar att ha fast mark under fötterna eller trivs bäst nära havet. En semesterbostad i Picardie från NOVASOL ger snabb tillgång till båda möjligheterna!

Slott och äventyr i mitten av berättelsen

När du hyr till exempel en semesterlägenhet i Picardie ger du dig själv möjligheten att utforska regionens händelserika historia, inte minst de många katedraler och som finns här. Från Beauvais till Amiens. Passa också på att ta en tur till katedralen i Beauvais och njuta av gotiska dekorationer, se Thiérache och "Château de Pierre" eller "Törnrosas slott", vilket ger möjlighet att uppleva århundraden av historia. Picardie var fram till 2016 klassad som en egen region men har sedan början av det året blivit en del av Hauts-de-France.

Semester i Picardie

Att hyra hus i Picardie är ett utmärkt sätt att uppleva ett attraktivt område i en lugn och avkopplande miljö. Det finns utrymme att bestämma själv med sekretessförträfflig Paramount. Området kommer att erbjuda utmaningar och äventyr för alla typer och åldrar. Ett semesterhus i Frankrike och exempelvis här i Picardie är den perfekta utgångspunkten för en vistelse med fokus på naturen och viljan att utforska det förflutna.

Så vänta inte längre utan gör en sökning idag för att hitta din favorit i utbudet av semesterbostäder i Picardie. Eftersom alla semesterhus och lägenheter är självhushåll där du har bostaden för dig själv, är det också först till kvarn som gäller vid bokning. Välj den reseperiod du önskar hyra hus i Picardie här på vår hemsida så får du ett resultat som visar alla lediga alternativ i området under just den perioden. Boka kan du göra direkt online eller via telefon genom vår svenska bokningsservice. Våra medarbetare i Frankrike åker året om runt för att besöka nya potentiella semesterhus och lägenheter att ta in i utbudet så om du inte hittar den semesterbostad du önskar idag, kan den mycket väl vara där imorgon. 

Varm välkommen till NOVASOL Frankrike för att hyra hus i Picardie för din semester!