Semesterhus i Centre-Val de Loire

Upptäck den vackra regionen Centre-Val de Loire i ett semesterhus. Centre-Val de Loire tillhör inte en av de mest kända regionerna av Frankrike men regionen är fylld med upplevelser. För dig som är intresserad av det arkitektoniska arvet så finns en mängd slott och vackra byggnader, den naturliga förmögenheten av skogar och sjöar eller för dig som vill resa för att koppla av i ett trevligt klimat och enastående gastronomi. Centre-Val de Loire kan vi verkligen rekommendera om ni önskar hyra semesterhus i Frankrike.

vakantiehuis in centraal-frankrijk

Populära semesterhus i Centre-Val de Loire

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Centre-Val de Loire

Loading...

Semesterhus med pool i Centre-Val de Loire

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Centre-Val de Loire

Loading...

Upplevelser och attraktioner

Hyr ett semesterhus i Centre-Val de Loire och upplev ett Frankrike rikt på historia. Med ett semesterhus som utgångspunkt har ni en perfekt bas för uppleva mystiska slott i området så som Cheverny, som inspirerade Hergé Moulinsart Tintin och också Chambord Chenonceau och fantastiska Azay-le-rideau som blev genomrest år 1518 för Kung Francois I. Vandra längst med Frankrikes längst flod Loire, och upplev vackra byar som Blois och Amboise.

Semesterlägenhet i Centre-Val de Loire

Önskar ni att hyra semesterlägenhet i en stad så finns det flera alternativ i regionen. Städer som Orléans och Bourges kännetecknas av historia och kultur, och med en semesterlägenhet i Centre-Val de Loire kan ni kombinera historiska och kulturella upplevelser på er semester. Runt dessa städer finns också flera vingårdar och många av de lokalt producerade vinerna kan köpas i och runt städerna. Tillsammans med gott vin som Tiuraine och Menetou, kan ni njuta av gastronomiska läckerheter som vilt kött och honung Gâtinais.

Naturen och de vackra omgivningarna

Genom att hyra semesterbostäd i Centre-Val de Loire kan du också komma i kontakt med naturen i de stora skyddade områdena. Se myror i Brenne och Loirets skogar, där ni hittar ett brett utbud av aktiviteter året runt, oavsett fiske eller jakt eller annan fritidsaktivitet. Om du vill ha en avkopplande semester i vacker natur kan Centre-Val de Loire vara den region du letar efter när du hyr ett semesterhus eller semesterlägenhet i Frankrike.