Hyra hus i Provence

Hyr hus och upplev Provence lavendelfält

Hyra hus i Provence

Härligt gröna kullar, knotiga olivträd och violetta lavendelfält. Varmt välkommen till Provence! Här kan du promenera bland fontänerna i Aix-en-Provence, äta fransk nougat och besöka vingårdarna vid Châteauneuf-du-Pape. Att hyra hus i Provence är ett bra sätt att lära känna trakten.

Grekerna kom till Provence för mer än 2600 år sedan och grundade Frankrikes äldsta storstad Marseille. Men även romare, germaner och araber har vistats här under kortare och längre tid och lämnat kvar ett rikt, historiskt arv. De gamla amfiteatrarna används än i dag. Om du tänker hyra lägenhet i Provence under sommarmånaderna kan du passa på att titta på tjurfäktning som hålls i staden Arles amfiteater.

Populära semesterhus i Provence

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Provence

Loading...

Semesterhus med pool i Provence

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Provence

Loading...

Kom nära kulturen och atmosfären

Att hyra hus i Provence är ett utmärkt sätt att ta del av lokalbefolkningens vardag, traditioner och lära känna området bättre. För vill man uppleva äkta fransk kultur ska man bo i ett semesterhus i Frankrike. Ett eget hus blir också en lugn oas i äventyret, en plats ni kan kalla hem under en eller flera veckor. Det blir också en trygghet för barn som kanske reser utomlands för första gången.

Med ett semesterhus i Provence kan du och din familj enkelt besöka regionens städer och sevärdheter. Ena dagen påvepalatset i Avignon, andra dagen ett besök i den romantiska staden Aix-en-Provence, känd för sina vackra fontäner och sina välgörande källor. Andra spännande utflyktsmål är vingårdarna i distriktet Châteauneuf-du-Pape.

Något av det bästa med att tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Frankrike är möjligheten att besöka någon av de lokala marknaderna. Om du tänker hyra hus i Provence kan du och din familj besöka helgmarknaden i Avignon. Där kan ni botanisera bland färgglada grönsaker, starkt doftande ostar, nybakat bröd, fransk nougat, second-handkläder och blommor. Hör med franska turistbyrån om var din närmaste marknad ligger under den period just du har bokat semesterhus i Provence.

Café i Provence, Frankrike

Lev som en fransman i ett semesterhus i Provence

Blev du nyfiken på att uppleva det vackra landskapet i Provence kan du och din familj boka semesterhus vid Frankrikes medelhavskust på vår hemsida eller över telefon. NOVASOL har många års erfarenhet av stugförmedling och är en av Europas ledande förmedlare av kvalitetssäkrade semesterhus och semesterlägenheter. När du hyr semesterhus i Provence via NOVASOL kan du känna dig trygg i vetskap om att alla våra hyresobjekt besiktas av kunnig personal och att en trygghetsförsäkring med avbeställningsskydd ingår i hyresbeloppet.