Semesterbostäder i Saint-Tropez

Res till semesterparadiset Côtes d'Azur och upplev Saint-Tropez i Frankrike. Som bas kan du hyra hus i Frankrike hos NOVASOL. I Saint-Tropez, vid Franska rivieran, kan du njuta av sol och härliga stränder.

Franska rivieran och NOVASOL har ett stort urval härliga semesterhus och semesterlägenheter att erbjuda. Du kan välja mellan många olika typer av semesterbostäder till exempel hus med en fantastisk utsikt, pool eller med utrustning för många olika aktiviteter.

Saint-Tropez är känt som platsen där rika och berömda samlas på sommaren och om du åker dit lär du inte kunna undgå hamnen med alla lyxyachter och dyra sportbilar som sakta kör förbi caféerna där turister sitter och njuter av utsikten.

Din semester i Saint-Tropez börjar hos Novasol stuguthyrning. Vi erbjuder semesterbostäder i hela Frankrike. Njut av livet vid Rivieran i en villa som blir som din egen. Här får du och din familj en bra bas och full frihet att åka på upptäcktsfärd dit ni känner för.

Det fina vädret och härliga sandstränderna lockar varje år många turister till Saint-Tropez. Varje strand har sin specialitet. Här finns det goda möjligheter att windsurfa och segla eller vad sägs om att njuta av en kall drink medan du tittar på en modeshow. Det finns också lite lugnare stränder som passar utmärkt om du bara vill slappna av.

Hos Novasol kan du hyra semesterbostäder året om och det behöver inte vara för en lång period. Om du bara behöver koppla av från vardagens stress under en långweekend så kan vi erbjuda det också. Du kan söka efter och boka våra semesterbostäder i Provence här på vår webbsida.

Besök Saint-Tropez från din semesterbostad på Franska Rivieran

Populära semesterhus i Saint-Tropez

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Saint-Tropez

Loading...

Semesterhus med pool i Saint-Tropez

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Saint-Tropez

Loading...