Hyra hus i La Garde

När du ska hyra hus i La Garde har du inte bara nära till aktiviteter som golfbanor, vingårdar och naturupplevelser. I La Garde möter du också lugnet och ett stort varierat utbud med mat och dryck i fantastisk kultur. Nära ditt boende i La Garde har du också staden Saint Tropez med sin shopping och bad längs Côte d’Azur, Franska Rivieran. 

Du hittar flera semesterboenden i La Garde att hyra, några med egen pool. Du hittar pittoreska stenhus med klassiskt blåa fönsterluckor och hus med modernare design. Upplev södra Frankrike och få semesterminnen att tänka tillbaka till och minnas länge!

Ett semesterhus i La Garde, Frankrike

Populära semesterhus i La Garde

Loading...

Djurvänliga semesterhus i La Garde

Loading...

Semesterhus med pool i La Garde

Loading...

En semesterpärla i södra Frankrike

I La Garde finns det alltid något att besöka eller göra. Ta en dag inne i byn och strosa runt på alla små gator och titta på den fantastiska arkitekturen med smala, färgrika hus. Gör en avstickare eller två, och besök de fina shoppingbutikerna eller ta en paus på en av alla mysiga barer. Gå förbi en av matmarknaderna på torgen och köp med dig färsk frukt och grönt till middagen i det egna huset på kvällen. När du väljer att hyra hus i La Garde och vill spendera en dag vid havet har du bara några minuter i bilen innan du ser det klarblåa medelhavet.

Om du gillar att vandra och upptäcka naturen under din semester, ska du hyra boende i La Garde. Runt byn finns det flera, bra utmärkta vandringsleder som tar dig genom södra Frankrikes fina områden och landskap. Du kan välja att vandra längre och kortare sträckor som är av både mer och mindre utmanande nivåer.

Panoramautsikt från hus att hyra med pool i La Garde

Runt ditt boende i La Garde

Inte långt ifrån området där du ska hyra hus i La Garde hittar du grannbyar som Saint Tropez, La Valetta du Var och Congolin. När du vill ha många valmöjligheter under en dag på din semester i La Garde tipsar vi ofta om att besöka Saint Tropez. I Saint-Tropez hittar du de finaste stränderna för sol och bad, fina restauranger och barer för att smaka på det provesalska köket. Det finns i området också fantastisk, orörd natur att vandra och utforska. På vägen till eller från Saint, kan du också stanna för ett besök på flera olika vingårdar och mindre byar med marknader av lokala produkter.

Besök Saint-Tropez från ditt boende i La Garde

Saint-Tropez – Provences shoppinghuvudstad

Saint-Tropez har under många år varit känd som staden som kändisar gärna besöker, men är idag också mycket känt för sina fina stränder och sitt stadsliv. Det är staden med mycket shoppingmöjligheter och för den som är på semester i La Garde och är intresserad av mode - är det här som du hittar flera stora namn, varumärken och tillverkare inom modeindustrin.

Boka boende i södra Frankrike

Om du är intresserad av att hyra hus i La Garde kan du göra det direkt här via hemsidan eller ringa till vår gästservice för personlig hjälp av rätt boende. Du kan välja på hus för många personer eller bara hyra ett stort hus för den sköna rymligheten för familjen. 

Förutom semesterboenden i La Garde kan du via NOVASOL hitta flera områden att hyra hus i Provence. Fördelen med att hyra hus på semestern är att du själv bestämmer hur du vill spendera din tid och hur du vill lägga upp dagarna. På NOVASOL har vi förmedlat semesterboenden i över 50år och har förgyllt flera tusen semesterminnen, många av dem i semesterbostäder i Frankrike. Låt oss förgylla din nästa semester också!

Välkommen att hyra hus i La Garde via NOVASOL idag!