Hyra hus i Cagnes sur Mer

I Cagnes sur Mer får du möjlighet att bo i hjärtat av den franska rivieran. Med sin närhet till kusten, det fantastiska klimatet och den utsökta provencalska maten kan du här njuta av din semester i godan ro. 

Vi på NOVASOL har ett stort utbud av semesterbostäder i Cagnes sur mer i Provence-Alpes-Côte d’Azur. Du finner hela vårt utbud av semesterhus och lägenheter här på vår hemsida och när du sedan hittat det som passar dig kan du också enkelt boka direkt online.

Cagnes sur Mer i Frankrike

Populära semesterhus i Cagnes-sur-Mer

Loading...

Semesterhus med pool i Cagnes-sur-Mer

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Cagnes-sur-Mer

Loading...

Upplevelser och aktiviteter i området

Staden Cagnes sur Mer delas in i tre olika delar; turism och badbyn Cros-de-Cagnes, Cagnes-Ville som är handelscentrum och medeltidsbyn Haut-de-Cagnes

Upplevelsemässigt är Haute-de-Cagnes den mest intressanta av de tre. Här ligger även stadskärnan. I denna charmiga bergsby kan du promenera längst de trånga gränderna som klätts med blommor i alla dess färger och former. Här finns även en uppsjö av restauranger där du kan njuta av medelhavsköket när det är som bäst.   

Haut-de-Cagnes är den del som ligger längst bort från havet, men även om du bor här kan du enkelt ta dig ner till sol och bad till fots. Stranden, som sträcker sig längs hela staden, är stenig och blir ganska snabbt djup. Detta är något man bör vara observant på om man reser med småbarn. 

Staden är rik på sina många historiska monument och här hittar du bland annat borgen Chateau grimaldi. Borgen uppfördes av en anfader till förste familjen år 1309. De hade då borgen som fästning och fängelse. Idag ligger här ett konstmuseum som helt klart är värt ett besök för dig som är lite mer kulturellt intresserad.. 

För dig som vill ta del av lite kuriosa så spenderade Ingmar Bergman en hel del tid i området när han skrev på sin film Fängelset. Bara detta vittnar om vackra omgivningar och det lugn som råder i vissa delar av staden.

Många turister söker sig till detta område för att kunna ta del av närheten till storstaden Nice som ligger bara 25 minuter bort med bil. Genom att hyra hus i Cagnes sur mer kan du få det bästa av två världar genom att ha nära till Nice men ändå inte bo mitt i storstaden.

Hus att hyra med pool i Cagnes sur Mer

Boka ditt boende i Cagnes sur mer hos oss på NOVASOL

Med NOVASOL får du möjlighet att uppleva en härlig semester i Cagnes sur mer i Provence. En stor del av våra boenden i Provence hyrs ut hela året om, så oavsett när på året du väljer att ta din semester finns vi här för att hjälpa dig vidare. 

För dig som är intresserad av att hyra hus i Provence har vi utöver Cagnes sur mer ett stort urval av både semesterhus och lägenheter i området. Känner du att du inte hittar ditt drömhus där kan du även titta på boende i Côte d’Azur för att se om du hittar ditt drömhus där. Möjligheterna är många.

Hos NOVASOL går det snabbt och enkelt att hitta ett boende online, oavsett var i Frankrike du önskar bo. Du kryssar bara för de kriterier du önskar i ditt semesterboende och får snabbt upp ett urval presenterat för dig. Varför inte ett boende med pool? Gör valet för att se alla semesterbostäder i Cagnes sur Mer med pool. Därefter bokar du enkelt online eller genom att kontakta vår kundservice på telefon.

Vi finns här för dig, och önskar dig varmt välkommen att boka ditt nästa drömboende med oss!