Hyra hus i Toulon

Hos oss på NOVASOL har du möjlighet att hyra hus i Toulon eller lägenhet för en lyckad semester i södra Frankrike. I staden, som även är en kommun och ligger i provinsen Provence, finns det gott om sevärdheter och aktiviteter. Dessutom är det nära till havet

NOVASOL har ett stort utbud av semesterhus i Toulon med omnejd och det finns något för alla! Vi erbjuder både semesterlägenheter och hus i olika storlekar och standard. Om närhet till ett svalkande dopp lockar kan du till exempel boka något av våra boende i Toulon med pool. Vi har även hus som tillåter husdjur vilket innebär att du kan välja att hyra hus i Toulon med hund till exempel.

semesterhus i Toulon med panoramautsikt

Populära semesterhus i Toulon

Loading...

Semesterhus med pool i Toulon

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Toulon

Loading...

Tips på saker att se och göra

Om du planerar att hyra hus i Toulon finns det gott om sevärdheter och aktiviteter. Staden har en rik och gammal historia och charmiga byggnader. En promenad längs med staden gator, torg och hamn är ett måste. ”Gamla stan” är känd för sin skönhet och sina olika och mysiga torg, fontäner och gränder. Tips på fontäner att besöka är Fontaine du Dauphin, Fontaine des Trois och Fontaine-Lovoir de Saint-Vincent

I staden finns det många museum av olika slag. För den som älskar militärhistoria är Toulon helt rätt ställe. Den franska flottan har nämligen sin bas i staden och ett museum grundades redan 1814 i flottans ära under Napoleons tid. Under ert besök på Musée national de la marine får ni lära er mer om den franska flottan.  Är det istället konst som lockar så är Musée dárt värt ett besök. Eller varför inte lära dig mer om staden och dess område genom att gå till Musée de vieux Toulon et de sa région.

härlig vy över bron i Avingon

Upptäck härliga Provence

När du har valt att hyra hus i Toulon har du ett perfekt utgångläge till att lära känna regionen Provence. Provence är känt för sina böljande gröna kullar, lavendelfält och olivträd. Ett tips är att hyra bil och besöka till de idylliska städerna Avignon och Aix-en-Provence och njuta av god lokal mat. 

Vill du istället ägna dig åt aktiviteter är en utflykt till flodkanjonen Les Gorges du Verdon, som ofta beskrivs som Europas vackraste, ett hett tips. Njut av det underbara landskapet bestående av djupa bergsklyftor och turkosfärgat flodvatten. Här kan du bland annat prova på forsränning eller skärmflygning. Du kan enkelt boka boende i Provence genom oss på NOVASOL för en härlig semester i södra Frankrike.

Välkommen att boka boende i Toulon

NOVASOL grundades i slutet 1960-talet och kan idag erbjuda ett stort och brett utbud av semesterbostäder i Toulon och i Provence. Genom filtreringsfunktionen på vår hemsida kan du anpassa din sökning efter dina behov. Till exempel antal sovrum, närhet till bad eller tillgång till pool

Du kan enkelt boka ditt boende i Toulon direkt online eller kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper mer än gärna till. Välkommen!