Hyra hus i Cabris

Upptäck den härliga pittoreska småstaden Cabris i regionen Provence genom att hyra hus hos NOVASOL. Här kan du strosa omkring på stadens smala gator omgiven av olivträd, lavendelmarknader och historiska sevärdheter samtidigt som du har en underbar utsikt över landskapet. 

I Cabris finns det både utrymme för avkoppling i en fridfull miljö och massor av aktiviteter vilket gör det till ett perfekt resmål för både livsnjutaren och den aktive. Varför inte passa på och ta med dina nära och kära och upplev Sydfrankrike genom att hyra ett semesterhus i Cabris.

Cabris i södra Frankrike

Historia, kultur och vackra naturomgivningar

När du hyr ett semesterhus i Cabris finns det möjlighet till både avkoppling och aktiviteter då semesterorten med omnejd har ett stort utbud av sevärdheter och aktiviteter. 

Cabris är ett paradis för den historie- och kulturintresserade. När du promenerar genom staden visar sig stadens gamla ruiner av det medeltida slottet och du kan fortfarande se delar av den gamla försvarsmuren. Här blandas historia med vackra vyer och ett tips är att besöka slottsträdgården där du kan blicka ut över den fantastiska utsikten över Medelhavet.

Cabris är även en trevlig semesterort för den som har vill spendera sin semester genom att komma bort från vardagsbruset och ladda om batterierna. Varför inte tillbringa dagen på solstolen varvat med svalkande dopp i poolen, då NOVASOL har många semesterboenden med pool i området. Här kan du avsluta dagen med en kvällspromenad genom stan, avnjuta en god middag i gott sällskap och bara ”ta in” den rofyllda atmosfären.

Ett semesterhus i Cabris med pool

Upptäck Provence med Cabris som utgångspunkt

När du valt att hyra hus i Cabris har du en utmärkt utgångspunkt för att upptäcka resten av regionen Provence – känt för sin historia och natur. 

Ett stenkast bort från Cabris ligger parfymorten Grasse som är värt att besöka. Dels för sina parfymerier med guidade turer men även den anrika katedralen Notre Dam Du Puy som härstammar så långt tillbaka som 1000-talet. Här ifrån kan du enkelt ta dig till de närliggande städerna och bland annat utforska de typiska antik- och matmarknaderna eller besöka ett av regionens många kloster. Dessutom är det inte långt med bil till havet där du kan ta dig ett dopp i badvänligt vatten och sola på härliga stränder.

När du kör tillbaka till Cabris är ett stopp vid Saint Sauveur-vattenfallet värt för att få en äkta naturupplevelse i bagaget. Slutligen kan du besöka några av de många kända städerna längs Côte d'Azur som Saint-Tropez, Cannes och Nice.

Besök Grasse från ditt boende i Cabris, Provence

Aktiv semester

I närheten av Cabris och Grasse hittar du även de spännande grottorna i Audides. Här möts aktivitet och historia, då det finns en förhistorisk park anslutning till grottan där man ser rekonstruktioner av grottor som tidigare beboddes av familjer under bland annat antiken. Detta brukar vara  ett uppskattat utflyktsmål bland såväl av vuxna som barn. 

Provence kan beskrivas som ett Mecka när det kommer till vandringsmöjligheter då det finns över tusen vandringsleder i regionen. Njut av vackra varierande landskap med höga berg, tallskogar, gröna dalar och floder. Ett tips är att uppleva det härliga landskapet på två hjul, det är inte för intet som Provence lockar många cykelentusiaster årligen. För den som vill utmana sig själv finns det gott om aktiviteter – prova på klättring i bergen, forsränning i floderna eller ta dig ut till havet och utöva vattensport. Allt detta har du möjlighet att uppleva när du hyr ett boende i Provence hos NOVASOL.

Hus att hyra med pool i Cabris, Frankrike

Boka ditt boende i Cabris, Provence

NOVASOL har en gedigen erfarenhet när det kommer till uthyrning av semesterhus och har ett brett utbud av semesterboenden i Provence och Frankrike. Under årens lopp har vi utvecklat ett system som garanterar kvalitét och trygghet. Våra semesterbostäder besiktas alltid innan de tas in i vårt system och när du bokar ingår ett trygghetspaket utan extra kostnad och dessutom kan du göra en online-bokning. Passa på och boka något av våra semesterhus och lägenheter i Provence och självklart är du välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill boka boende.