Hyra hus i Saint Raphaël

Välkommen att boka boende i Saint Raphaël med omnejd hos oss på NOVASOL. Staden ligger vid den berömda Franska Rivieran. Saint Raphaël är något mindre känd än sina grannstäder Cannes, Fréjus eller Saint Tropez men är minst lika härligt som semesterresmål. Här finns det många barnvänliga badstränder och din solsemester säkrad! 

NOVASOL erbjuder många olika semesterbostäder i Saint Raphaël och i Provence. Vi har ett stort och varierat utbud av semesterboenden. Till exempel kan du hyra hus i Provence med pool som ligger nära Saint Raphaël. 

Låter detta lockande? Passa då på att boka ditt semesterhus redan idag!

Semesterhus i Saint Raphaël med pool

Populära semesterhus i Saint-Raphaël

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Saint-Raphaël

Loading...

Semesterhus med pool i Saint-Raphaël

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Saint-Raphaël

Loading...

Sevärdheter i Saint Raphaël

När du bokar boende i Saint Raphaël finns något för alla, oavsett om du reser med vänner eller familjen. 

Staden i sig är en upplevelse. Här kan du upptäcka gamla Saint Raphaël med dess smala gränder och charmiga byggnader. Utsikten från det gamla utsiktstornet bjuder på en magisk vy över Medelhavet.

Ett måste under din semester är ett besök till den vackra kyrkan Basilique Notre-Dame de la Victoire. Ett annat tips är den fina parken Jardin Bonaparte som också bjuder på en fin utsikt över Medelhavet. 

Nere vid den gamla hamnen Vieux Port rekommenderar vi även ett  besök till Santa Lucia marinan eller Boulouris. Där erbjuds det badutflykter och du kan hyra jetski och kajaker.

Upptäck Sydfrankrike

När väljer att hyra hus i Saint Raphaël har du nära till Frankrikes absolut bästa sand- och stenstränder. De milslånga stränderna är barnvänliga och passar perfekt för familjesemestern. I havet kan du snorkla eller dyka samtidigt som ni kan uppleva klippor i olika former och korallrev vid ön Sea Lion Island. 

Lockar vandring under semestern? Då är natursköna Esterel-bergsmassivet perfekt. Området är helt fantastiskt. Massivet har en unik  rödaktig färg som uppstod under ett vulkanutbrott. Här finns det många olika vandringsleder genom djupa bergsklyftor och röda bergssidor. Längs med leden har du en utsikt mot Medelhavet och vackra städer såsom Cannes. 

Den som gillar fart och fläkt kan se sig om på en mountinbike runt Esteret-bergsmassivet. Då kan du bland annat njuta av en fantastisk utsikt från ön Ile d’OR. Ön är känd för sitt stora fyrkantiga torn som kan skådas från fastlandet. 

Under semestern i Provence kan du även vindsurfa, hyra cyklar, tennisbanor eller spela golf. Med andra ord kan du njuta av en härlig aktiv semester i södra Frankrike

Boka boende i Saint Raphaël idag!

NOVASOL erbjuder många boenden i Provence och i härliga Saint Raphaël. Våra hus är inte det andra likt och därför kan du hitta just det semesterboende som passar dig. Du kan enkelt använda vår filtreringsfunktion på vår hemsida för att hitta just ditt drömboende för din nästa semester. Dessutom kan du alltid kontakta vår kundtjänst för frågor. Vi hjälper dig gärna! 

Välkommen att boka boende i Saint Raphaël idag för en underbar semester!