Hyra hus i Alsace

Välkommen att hyra hus i Alsace och nya upplevelser i Frankrike! Vi erbjuder ett stort urval av olika semesterhus i Frankrike och du kan enkelt hitta ett som passar dig och ditt sällskap. Alsace är en historisk provins som fram till 2016 var en egen region i Frankrike. 

Idag tillhör Alsace regionen Grand Est. Alsace tillsammans med Lorraine (Alsace-Lorraine) motsvarade geografiskt tidigare det som på tyska kallades för Elsass-Lothringen. Elsass-Lothringen har tillhört Tyskland under historien men området är idag en del av Frankrike.

Det sköna Alsace inbjuder till många härliga stunder. Området är känt för sitt goda vin och för städer som Mulhouse, som är en romantisk stad med gamla byggnader, och Strasbourg, där Europaparlamentet finns.

Med NOVASOL kan du ha semester i härliga semesterhus i Alsace, i Frankrike. Vi hyr ut hela året om, så oavsett om du har lust att se området i vårens blida ljus eller i höstfärger, så kan vi hjälpa dig.

Vi har ett stort urval av semesterhus i Alsace, från mysiga stugor för paret som vill ha en romantisk tid, till stora välutrustade semesterbostäder där det finns plats för hela familjen, till och med far- och morföräldrar, fastrar och morbröder får plats.

Hyr hus i vackra Alsace för semestern

Populära semesterhus i Alsace

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Alsace

Loading...

Semesterhus med pool i Alsace

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Alsace

Loading...
Strasbourg i Alsace