Semesterhus i Normandie

Är du och din familj sugna på en genuin och personlig semester i franska Normandie? Tillbringa ledigheten i ett semesterhus i Normandie! Här slipper ni trängas med andra turister, men kan ändå fylla dagarna med spännande utflykter och sköna dopp i havet.

Kusten vid Normandie i Frankrike

Populära semesterhus i Normandie

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Normandie

Loading...

Semesterhus med pool i Normandie

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Normandie

Loading...

Fördelarna med ett semesterhus

Genom att hyra hus i Normandie får du och din familj en unik semester långt borta från charterresor och massturism. Från ett semesterhus i Normandie får ni chansen att uppleva fransmännens vardag, handla på någon av alla marknader och provsmaka det lokala köket. Specialiteter i Normandie är till exempel ostarna camembert, pont l’evêque och charkuterierna boudin de mortagne och andouille de Vire.

Äppelcider och äppelbrännvinet calvados är andra specialiteter från norra Frankrike. Från ett semesterhus i Normandie är det lätt att följa den berömda cidervägen som slingrar sig förbi äppelodlingar och timrade hus genom Normandies vackra landskap.

Det finns många fördelar med att hyra hus i Frankrike. Huset blir en bra utgångspunkt för utflykter. Är familjen sugna på bad kan ni ta er till Deauville, Trouville eller Cabourg. Vill ni däremot känna historiens vingslag kan ni ta er till côte de Nacre där de allierade landsteg 1944 under Dagen D.

Vackra Normandie har attraherat många konstnärer som till exempel Monet, Renoir och Sisley. Om familjen planerar att hyra hus eller semesterlägenhet i Normandie kan ni ta er till Monets trädgård eller impressionistmuseet i byn Giverny. I den förtrollande hamnstaden Honfleur kan ni besöka konstmuseet Musée Eugène-Boudin eller lyxhotellet Ferme St-Siméon där Renoir, Sisley, Pissarro och Cézanne brukade mötas.

Hyra hus i Normandie

En annan fördel med att hyra hus i Normandie är att ni får en plats som ni kan kalla hem för en eller flera veckor. Det kan också bli en trygghet för mindre barn som kanske reser utomlands för första gången. Att hyra semesterhus i Normandie via företaget NOVASOL är enkelt och säkert. NOVASOL har funnits sedan 1968 och erbjuder kvalitetssäkrade semesterbostäder i Frankrike och andra spännande länder. Alla våra hyresobjekt besiktas regelbundet och i hyran ingår en trygghetsförsäkring.

Du kan hyra hus i Normandie på NOVASOLs hemsida eller över telefon. Har du några frågor om till exempel trygghetsförsäkringen eller vill ha hjälp med din bokning, är du varmt välkommen att ringa vår svenska kundtjänst. Bonnes vacances!