Semesterhus i Calvados

Fascinerande stränder, spännande borgar och goda drycker. Här finns något för alla. Att hyra hus i Calvados via NOVASOL är ett bra sätt att lära känna trakten. NOVASOL har funnits sedan 1968 och har ett stort utbud fina semesterbostäder i Calvados.

Departementet Calvados ligger i Normandie i nordvästra Frankrike och vetter mot Engelska kanalen. Här finns vackra stränder som till exempel plage de Cabourg, men även den spännande stranden Omaha beach känd från Dagen D. Genom att hyra hus i Calvados får du och din familj möjlighet till en unik semester långt bort från charter och all-inclusive.

vakantiehuis in Calvados

Populära semesterhus i Calvados

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Calvados

Loading...

Semesterhus med pool i Calvados

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Calvados

Loading...

Flera anledningar att hyra hus i Normandie

Att hyra ett semesterhus i Frankrike och äta sig genom landet är en upplevelse utöver det vanliga. Från ett semesterhus i Calvados kan familjen besöka de lokala marknaderna, äta på traktens restauranger och smaka på områdets specialiteter. I Normandie måste man passa på att pröva ostarna camembert och pont l’evêque och avnjuta charkuterierna boudin de mortagne och andouille de Vire.

Annars är Calvados framför allt berömt för sitt äppelbrännvin Calvados. Öster om Caen ringlar sig den 4 mil långa cidervägen genom Pays d’Auge. Om du och familjen ska hyra hus i Calvados är det enkelt att följa vägen genom lummiga äppelodlingar och timrade hus. Längs cidervägen kan ni passa på att smaka cider och calvados och se hur de berömda dryckerna tillverkas. Förutom en tur längs cidervägen, finns många spännande slott och borgar att besöka från ett semesterhus i Calvados. Barnen kommer att älska en tur till Guillaume Erövrarens slott.

Ett tryggt och enkelt sätt att boka bostad

Genom att hyra hus i Calvados får du och din familj en plats som ni kan kalla hem för en vecka eller två. Det blir ett slags lugn i äventyret vilket kan vara skönt för mindre barn som kanske är utomlands för första gången i sitt liv.

För att ni ska kunna känna er trygga när ni bokar semesterhus i Calvados via NOVASOL så ingår alltid en trygghetsförsäkring med avbeställningsskydd i hyran av semesterbostaden. Dessutom besiktas alla våra hyresbostäder regelbundet av kunnig personal. Att hyra hus i Calvados gör ni enkelt via NOVASOLs hemsida eller över telefon. Varmt välkomna att hyra hus i Normandie!