Semesterbostäder i Rouen

Rouen erbjuder ett spännande kulturutbud och utanför staden finns gott om vacker natur. Vi har ett stort urval av fina semesterbostäder i Normandie där Rouen ligger som vi hoppas lever upp till dina önskemål och behov.

Rouen är en trivsam stad i Normandie. Staden var en av Europas mest framträdande städer under medeltiden och det finns ett antal byggnadsverk kvar från den här tiden. En av de största sevärdheterna i staden är den fantastiska Notre Dame katedralen, som den franska målaren Monet målade av ett flertal gånger.

Om du funderar på att åka på semester till Rouen, i Frankrike, kan du hyra härliga semesterbostäder hos Novasol stuguthyrning. Det finns många olika hus att välja bland så det är lätt att hitta en bostad som passar precis.

En vistelse i Rouen innebär goda möjligheter att få uppleva kultur och fantastisk natur. Med en egen semesterbostad får ni bra utgångspunkt för utflykter i området, kanske till kusten eller till någon by i närheten, och ni bestämmer själva hur ni vill spendera er tid.

Vi på Novasol gör allt för att uppfylla våra kunders önskemål, och vi har ett stort urval av semesterbostäder i Europa. Kanske vill ni kunna ta med familjens husdjur, kunna fiska eller ha tillgång till pool? Våra duktiga medarbetare lovar att göra sitt bästa för att ni ska bli nöjda.

Ferienhäuser Rouen - Normandie