Semesterhus i Midi-Pyrénées

Underjordiska grottor, vacker natur och spännande gastronomi - det är vad ett semesterhus i Midi-Pyrénées kan ge möjlighet till. Ett av de bättre sätten att uppleva sydvästra Frankrike är att hyra hus i Midi-Pyrénées. Då hinner familjen upptäcka lokalbefolkningens vardag, smaka det traditionella köket och få en chans att lära känna trakten lite bättre. Det blir en unik semester helt enkelt. Vi har ett stort utbud av semesterhus i Frankrike.

Vindruvor - Midi-Pyrénées

Populära semesterhus i Midi-Pyrénées

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Midi-Pyrénées

Loading...

Semesterhus med pool i Midi-Pyrénées

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Midi-Pyrénées

Loading...

Gott om attraktioner och sevärdheter

Midi-Pyrénée är ett departement i sydvästra Frankrike som bland annat gränsar till Aquitaine i väst, Languedoc-Roussillon i öst och Spanien i söder. Även om regionen inte har någon kustremsa finns det många sevärdheter och attraktioner som gör det värt att hyra semesterhus i Midi-Pyrénées. Här finns till exempel Padiracs grotta, en häpnadsväckande grotta med en underjordisk sjö och en bergssal med en takhöjd på 94 meter.

Från ett semesterhus i Midi-Pyrénées är det enkelt att åka på upptäcktsfärd bland alla små bergsbyar. Den lilla staden Rocamadour är den i särklass mest spännande byn, den ligger inte långt från Padiracs grotta. Husen, taken och kyrkorna ser ut att höra samman med berget bakom. Från det vackra slottet på bergets topp får ni en imponerande utsikt över berg och dalar. Från ett semesterhus i Midi-Pyrénées är det också lätt att ta en dagsutflykt till Spanien.

En av många fördelar med att hyra hus i Midi-Pyrénées är möjligheten att själv bestämma över sin semester. Känner ni för att laga en mysig familjemiddag i ert eget kök eller vill ni slå på stort och gå på restaurang? Pröva Toulouses specialitet cassoulet eller det vackra bakverket Pastis Gascon. Smaka gärna på någon av regionens alla viner. Lätta rödviner från Fronton eller en kraftfull flaska rödvin från Cahors.

Ett klick från ett semesterhus i Frankrike

Har du bestämt dig för att hyra hus i Midi-Pyrénées? Ett mycket bra val. Här finns pittoreska byar, fantastisk gastronomi och många chanser till härliga naturupplevelser. På Novasols hemsida kan du och din familj enkelt hyra hus i Midi-Pyrénées. Vi på Novasol har arbetat med bostadsförmedling sedan 1968 och är Sveriges största förmedlare av kvalitetssäkrade semesterbostäder.

Vi garanterar bostädernas kvalitet genom att låta kunnig personal besikta våra semesterhus och lägenheter regelbundet. I hyresbeloppet ingår även en trygghetsförsäkring med ett avbeställningsskydd. Novasol finns på många platser i Europa och vi har även servicekontor i Sverige. Hit kan du ringa om du har frågor eller önskar hjälp med att hyra hus i Frankrike. Välkommen!