Semesterhus på Korsika

Vackra stränder, storslagen natur och fantastisk mat - en semester på den franska ön Korsika gör ingen besviken. Det bästa sättet att utforska ön är genom att hyra hus på Korsika.

Ön Korsika ligger bredvid Sardinien och tillhörde Italien fram till 1768 då italienarna sålde ön till fransmännen. Korsika kallas ibland för kontrasternas ö, här finns hav, vindpinade berg, lummiga fruktlundar och snötäckta bergstoppar om vintern. Med ett semesterhus på Korsika kan du och din familj till exempel vandra i bergen och följa leden Mare a Mare som korsar ön.

Det finns gott om sevärdheter och aktiviteter på ön. Korsikas mest kända invånare är Napoleon. Om du tänker hyra hus på Korsika kan du passa på att besöka det hus där Napoleon föddes och växte upp, Musée National de la Maison Bonaparte, som ligger i staden Ajaccio.

En av Korsikas mest kända stränder är stranden vid den lilla fiskebyn Porto. Ett gammalt vakttorn spejar ut över bukten och håller fienden borta. Staden Porto finns på UNESCO:s lista över världsarv och är helt klart värt ett besök. Om du tänker hyra hus på Korsika, är en hyrbil en bra idé om du och din familj vill besöka olika stränder.

Upplev vackra Korsika med ett semesterhus

Populära semesterhus i Korsika

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Korsika

Loading...

Semesterhus med pool i Korsika

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Korsika

Loading...

Ett eget semesterhus är början på en härlig semester

Genom att hyra hus på Korsika kan du och din familj förvänta er en mer unik semester. Familjen kan komma och gå som ni vill och ni får en plats som ni kan kalla hem. Något som också blir en trygghet för de barn som kanske reser utomlands för första gången. Med ett semesterhus på Korsika kan ni också själva bestämma om ni vill äta en lugn familjemiddag hemma eller besöka någon av Korsikas alla restauranger.

Om du vill utforska den plats där Napoleon växte upp, kan du boka semesterhus på Korsika via vår hemsida eller över telefon. Vi på NOVASOL har arbetat med uthyrning av semesterbostäder sedan 1968 och har i dag ett brett utbud semesterhus i Frankrike. Att boka hus och lägenheter hos oss är enkelt och säkert. Vi besiktar alla våra semesterbostäder regelbundet och i den hyra du betalar för bostaden, ingår en trygghetsförsäkring och ett avbeställningsskydd. Om du har frågor eller vill ha hjälp med att hyra hus i Frankrike är du varmt välkommen att ringa vår kundtjänst.

Calvi på Korsika