Hyra hus i Porto-Vecchio

Om du drömmer om att fira semester på Korsika kan du boka boende i Porto Vecchio som både är en stad och kommun. Den charmiga staden Porto Vecchio ligger på den södra delen av Korsika. Området omkring bjuder på fina stränder som avlöper varandra.  

NOVASOL erbjuder boende i Porto Vecchio. Här kan du välja allt från enkla och mer rustika semesterhus till riktiga lyxlägenheter med förstklassig utrustning och fantastisk utsikt. Enkelt utrustat eller boende med pool - du väljer! Passa på att boka ditt semesterhus i Porto Vecchio redan idag.

Hus att hyra med pool i Porto Vecchio

Populära semesterhus i Porto-Vecchio

Loading...

Semesterhus med pool i Porto-Vecchio

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Porto-Vecchio

Loading...

Stränder nära ditt semesterhus i Porto Vecchio

Om du har funderat på att hyra hus i Porto Vecchio nära havet,  har du en bra bas att utgå från för få ut så mycket som möjligt av din solsemester på Korsika. Nedan listar vi de bästa stränder nära Porto Vecchio: 

  • Palombaggia: En drömlik vik nära många semesterhus i Porto Vecchio med klart turkost vatten och en vit grund strand som är perfekt anpassad för familjer.  

  • Cala Rossa: Ett perfekt område för att sola med vit strand, azurblått vatten. Vattnet är grunt och passar är barnvänligt. Längs med strandpromenaden finns det gott om lokala restauranger och paviljonger. 

  • Santa Giulia: Viken nära Santa Giulia bjuder på en härlig, vit och barnvänlig strand. Här finns det många trevliga kaféer nära staden. Sola och njut av havet nära ditt boende i Porto Vecchio.

Njut av stränder och hav i Porto-Vecchio

Testa på och smaka på öns specialiteter

Under semestern i ditt semesterhus eller din semesterlägenhet i Porto Vecchio måste smaka på Korsikas många specialiteter. Det lokala köket vilar på traditioner och följer gamla recept.  

Ön är känd för sin charkuteri och är ett måste under din semestervistelse. Föredrar du ost tipsar vi om Caccia de Brocciu från södra Korsika som är en färskost. Om du är riktigt djärv har du möjligheten att testa och smaka ”de dödas bröd” Cacavelli. Eller varför inte passa på och besöka vingården Casteddu de Saparale, nära Figari, och hitta din favorit!

Ett boende i Porto-Vecchio med utsikt över havet

Pulserande nattliv under semestern

Efter en avkopplande dag på stranden med mycket sol kan det vara skönt att bryta av med lite liv och rörelse. Börja kvällen med att besöka någon av stadens trevliga restauranger för att därefter upptäcka nattlivet.  

I gamla stan och nära hamnen finns det flera nattklubbar, restauranger och vinbarer som normalt är ”öppet till sent”. Ta med dig ett gott gäng och njut av stadens härliga nattliv!

Boka ditt boende redan idag!

Har du alltid drömt om att hyra hus på Korsika eller Porto Vecchio har vi flera semesterboenden att välja bland. Vi på NOVASOL har lång erfarenhet när det kommer till att hyra ut semesterboenden. Vårt mål är att din semester ska bli något utöver det vanliga. Därför kan du alltid kontakta vår kundtjänst vid frågor eller om du behöver hjälp med din bokning. Du kan även enkelt boka ditt semesterhus i Porto Vecchio på vår hemsida. Välkommen!