Hyra hus i Figari

Går du i tankarna att boka semester på härliga Korsika, då kan du enkelt boka ett av våra boenden i Figari nära havet. Figari är den perfekta utgångspunkten för att upptäcka södra delen av Korsika med hela familjen året runt. 

På den södra delen av Korsika finns det gott om saker att upptäcka. Allt från dess underbara stränder till öns rika djur-och växtliv. Dessutom har du alla möjligheter till att roa dig genom att surfa, segla, sola och bada! 

Vi på NOVASOL har ett brett utbud av semesterhus i Figari med omnejd. Du kan till exempel boka boende nära Figari med pool eller något av våra hus som tillåter husdjur. 

Passa på att boka ditt semesterhus redan idag, så ingen annan hinner före!

Ett boende i Figari på Korsika

Populära semesterhus i Figari

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Figari

Loading...

Semesterhus med pool i Figari

Loading...

Upplev Figari med omnejd

När du har valt att hyra hus nära Figari, har du alla möjligheter till en spännande och härlig semester! 

Är du den typen som inte kan sitta still? Då har du hamnat rätt. Här finns det de bästa förutsättningarna för en aktiv semester. Här kan du både vind- och kitesurfa eller paddla kajak. Dessutom bjuder ön på riktigt fina golfbanor. Eller varför inte vandra längs med kustremsan och bara njuta av landskapet. 

Under sin semester får man inte missa öns speciella växt- och djurrike. Detta görs sig bäst genom att åka ut på en biltur. Längs med vägarna ligger det många bondgårdar som allt som oftast är öppna för besökare. En perfekt avstickare för dig som vill testa på det goda lokala charkutbud och viner.

Pool till hus att hyra i Figari, Korsika

Upptäck öns fantastiska stränder

Från ditt boende i Figare eller med omnejd har du ett utmärkt utgångsläge för att upptäcka öns underbara stränder. Dels har du många i stränder nära Figari och stadens läge gör det även lätt att upptäcka kusten runt Porto-Vecchio. En strand som ni inte får missa är Plage de Palombaggia! En mjuk sandstrand som möts av turkost vatten. Tankarna förs direkt till Sydostasien. Kan det bli bättre än så? 

Två andra sevärda stränder i närheten av Figari är Plage Tamaricciu och Plage du petit Sperone. Den förstnämnda stranden är enligt vissa ännu finare än Plage de Palombaggia. Dels på grund av sitt kristallklara vatten och mjuka sand. Men kanske framförallt för sina ståtliga bergsformationer som sticker upp genom havet. Den sistnämna sägs ha Korsikas klaraste vatten med närhet till golfbana!

Havet nära Figari på Korsika

Säkra ditt semesterhus i Figari genom att boka redan idag!

När du väljer att hyra hus i Figari med omnejd har du alla möjligheter till att uppleva Korsika på riktigt. Vi har dessutom många boende på Korsika som du kan välja bland.  

Vi på NOVASOL har en lång och gedigen uthyrning av semesterboenden. När du bokar boende nära Figari kan du känna dig trygg och säker med oss. Vi strävar alltid efter bibehålla kvalité och våra semesterbostäder är säkerhetskontrollerade av vår personal.  

När du har valt ditt semesterhus i Figari kan du enkelt boka på vår hemsida eller kontakta vår kundtjänst via telefon eller mail. 

Välkommen till Figari!