Stugor i Tyskland

Vi på NOVASOL hälsar dig varmt välkommen att boka någon av våra stugor i Tyskland!

Samtliga stugor och semesterlägenheter är kvalitetssäkrade och kan bokas direkt här online eller genom att ringa vår svenska kundtjänst. I Tyskland finns hav, berg, alper, pulserande städer och mycket mer.

Var och en av de 16 delstaterna bjuder på sina speciella landskap, sevärdheter och matupplevelser.

Upplev fantastiska Tyskland genom att hyra hus, stuga eller semesterlägenhet som utgångspunkt.

stugor tyskland

Populära semesterhus i Tyskland

Loading...

Ett land rikt på upplevelser

Den stora turistmagneten i landet är naturligtvis Berlin. Huvudstaden är en modern storstad som har ett minst sagt rikt kulturutbud. Genom NOVASOL, kan du hyra semesterbostad i Tyskland i Berlin med omnejd.

Att hyra hus i Tyskland är en utmärkt bas för att upptäcka landet. Med det stora utbudet av semesterbostäder i Tyskland kommer du säkerligen hitta något som passar just dig och ditt resesällskap.

Landet är stort och erbjuder en härlig variation. Från ön Sylt, som är den nordligaste punkten, är det 900 km till bergsområdet Allgäu i söder. Avståndet från den holländska till den polska gränsen mäter 640 km.

Längs med östersjökusten finner du härliga semestermöjligheter och här ligger också många av våra stugor i Tyskland.

Att hyra stuga i Tyskland är det perfekta sättet att verkligen komma nära landet och samtidigt semestra i frihet.

Hyr stuga i Tyskland och få en härlig semester

Vad söker du i ditt boende?

Våra semesterbostäder i Tyskland finns i alla olika former. Här finner du individuella stugor på landsbygden som är personligt inredda. Här finns moderna semesterlägenheter precis vid havet. Boende i populära semesterområden och stugbyar. Stora slott och herrgårdar för många personer. Mindre lägenheter för semestrande par. Kort och gott: närmast något för alla!

Genom att använda vår funktion för filtrering kan du lätt hitta ett boende i Tyskland som passar just dig. Ett tips är att först av allt klicka i hur många personer ni är som reser tillsammans. klicka då också i om ni reser med hund.

Då visas primärt semesterbostäder som kan ta ert sällskap och har husdjur tillåtet. Välj även ert önskade ankomst- och avresedatum. Då visas semesterboenden som är lediga under den perioden.

Har du fortfarande många alternativ att välja mellan? Inte får konsigt när det finns flera tusen stugor och semesterlägenheter i utudet. Nästa tips är då att klicka i det där "lilla extra" som ni gärna vill ha för ert boende.

Det kan handla om braskamin, tillgång till pool, eller kanske helt enkelt att det ska finnas bekvämligheter såsom diskmaskin och tvättmaskin. Du kan även lägga till maxavstånd. Till exempel avstånd till vatten om du vill bo nära sjö eller vid havet.

Tack var våra semesterbostäder i semesterområden finns det gott om alternativ för dig som vill boka boende i Tyskland nära havet.

Boende i Tyskland nära havet

Boka din stuga i Tyskland direkt online

Här på vår hemsida kan du söka i det kompletta utbudet av stugor, lägenheter och semesterhus i Tyskland.

Då vi inte äger objekten själva kan vi erbjuda ett brett och varierat utbud. Varje semesterbostad inspekteras dock av behörig personal innan den tas in i sortimentet.

Detta för att säkerställa att informationen är korrekt samt att den uppfyller våra krav på boende. Till din bokning ingår också vårt Trygghetspaket utan extra avgift. Detta förutsatt att bokningen gjorts direkt genom oss.

Läs gärna om alla fördelar med Trygghetspaketet i vår Hyresvillkor.

Förutom semesterhus och semesterlägenheter så finner du även fina stugor i Tyskland som är belägna i stugbyar. Exempel på detta är Rübezahl vid Müggelsee utanför Berlin, Schönhagen Strand vid Östersjön och Gollwitz på ön Poel.

Så vänta inte för länge utan gör en sökning redan nu och boka ditt nästa semesterhus i Tyskland. Kom ihåg – först till kvarn gäller!

Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Tyskland!