Stugor i Brandenburg

Söker du en omväxlande, rolig och givande semester? I så fall vill vi gärna passa på och tipsa om det mångsidiga området Brandenburg i Tyskland. Genom att hyra stuga i Brandenburg har du oändliga möjligheter att uppleva allehanda attraktioner och äventyr! Våra stugor i Brandenburg tar dig nära till Berlin, miljonstaden som erbjuder allt. Berlin har på kort tid blivit en av Europas populäraste semesterstäder. Brandenburger Tor med Quadrigan, Siegessäule eller Charlottenburger Schloss är nog ett begrepp för de flesta. Du som bor i någon av våra stugor i Brandenburg har alla möjligheter att ta dig mitt in i smeten och samtidigt ha landsbygdens lugn och ro.

Ferienwohnung Brandenburg

Populära semesterhus i Brandenburg

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Brandenburg

Loading...

Semesterhus med pool i Brandenburg

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Brandenburg

Loading...

Sjörik och vacker natur

Att hyra stuga i Brandenburg tar dig också nära makalöst vacker natur som med 3000 sjöar och vattendrag lockar till utflykter med kanot eller båt och stora delar av regionen är skyddade för att bevara den enastående naturen för framtiden. Många slott och borgar berättar om en spännande och händelserik historia och flera av slotten i Potsdam står på UNESCOs Världskulturarvslista.

Vid sjön Müggelsee finns ett trevligt stugområde där du hittar lyxiga, moderna semesterhus med bastu och whirlpool för att du ska kunna slappna av fullständigt när du vill hyra stuga i Brandenburg för nästa semester. I sjön kan du bada och prova på många vattensporter. Dessutom finns fantastiska naturupplevelser, vandringsleder och cykelvägar så att du dels enkelt kan ta dig till de olika sevärdheterna och samtidigt variera semestern avkoppling med skön motion.

Området runt våra stugor i Brandenburg har en spännande historia som lämnat spår överallt, många museer och sevärdheter vittnar om medeltida stordåd, strider från renässansen och naturligtvis andra världskriget som bidrog till att forma det Europa vi känner till idag.

Missa inte Tropical Islands!

När du överväger stuguthyrning i Brandenburg bör du absolut besöka Tropical Islands, ett äventyrsbad av sällan skådat slag, där man skapat ett eget mikroklimat i en gigantisk hall. Här kan du uppleva tropiska stränder och värme, sand och vågor, även mitt i vintern. Om du hyr någon av våra stugor vid Tropical Islands så ingår inträde till badlandet under hela vistelsen!

Boka ditt boende i Brandenburg hos NOVASOL

Här hos NOVASOL finns en uppsjö av möjligheter för dig som vill hyra stuga i Tyskland. Du hittar stugor i Tyskland av alla de slag men också över nästan hela Europa enkelt och bekvämt här på vår hemsida.

Varmt välkommen till oss när du söker stugor i Brandenburg och övriga Tyskland!