Stugor i Bayern

Bawaria

Stugor i Bayern

När du tänker Bayern, tänker du säkert fotboll, bilar och oktoberfest men våra stugor i Bayern kan erbjuda så mycket mer. Den härliga vit-blåa himlen, fantastiska kristallklara sjöar, historiska städer och livliga metropol. Den 6.000 km2 stora regionen Bayerischer Wald är Mellaneuropas största skogsområde och garanterar många upplevelser och avslappning direkt vid våra stugor i Bayern. Bayern är uppdelat i regionerna: Franken, Östra Bayern, Oberbayern och Allgäu/Bayerisch Schwaben

Populära semesterhus i Bayern

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Bayern

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Bayern

Loading...

Semester i södra Tyskland

Franken är det perfekta semesterområdet i södra Tyskland och ett utmärkt mål för dig som vill hyra stuga i Bayern. Här finns det nio naturparker med en yta på totalt 14.000km2 och mycket att upptäcka oavsett årstid. Upptäck Frankens gamla städer som Nürnberg, känd för sin julmarknad Christkindlmarkt, Bayreuth med de världsberömda festspelen, universitetsstaden Würzburg eller medeltidastaden Rothenburg o.d. Tauber.

Östra Bayern är området runt Bayrischer Wald, där du hittar exceptionellt ren luft kristallklart vatten och orörd natur. Bredvid den makalösa naturen runt våra stugor i Bayern finns också många anrika städer där historiens vingslag är påtagliga och som absolut förtjänar ett besök. Regensburg och Passau är antagligen de mest kända.

München – mycket mer än oktoberfest

När du vill fira semestern i Oberbayern har du hamnat i hjärtat av Bayern. Huvudstaden München är känt för många ting, inte bara oktoberfesten lockar många besökare varje år. Genom att hyra stuga i Bayern och närheten av München har du möjlighet att upptäcka både attraktioner, festligheter och makalöst vacker natur, du som vill upp högt har många möjligheter till vandring och det måste inte vara Zugspitze eller Watzman.

Hyr din nästa stuga i Bayern hos NOVASOL

Här hos NOVASOL hittar du många möjligheter att besöka den sydvästra delen av området som kallas Allgäu när du vill hyra stuga i Bayern. Här flyter floden Donau genom landskapet och vid dess stränder vakar ståtliga slott och borgar. Det finns utomordentligt bra möjligheter till vandring och klättring i Alperna och höglandet.

Vi har lång erfarenhet av stuguthyrning i Bayern och kan erbjuda goda garantier och högsta kvalitet. När du vill hyra stuga i Tyskland har du hittat helt rätt hos oss. Bland alla våra stugor i Tyskland hittar du toppmoderna villor, enklare stugor och lägenheter för alla smaker.