Stugor i Harz

Det vackra Harz-området i Tyskland sträcker sig över Niedersachsen, Sachsen-Anhalt och Thüringen. Området var genom historien rikt på malm och andra naturresurser som gjorde kejsare och kungar mycket rika. I Harz finns flera UNESCO-klassade världsarv men det är inte bara de kulturella skatterna eller de mystiska berättelserna om andar och fabelväsen som gör det så lockande att hyra stuga i Harz. Naturen runt våra stugor i Harz är full av höga granitklippor, mystiska myrar och vindlande floder och både flora och fauna är artrika och intressanta.

Góry Harz

Populära semesterhus i Harz

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Harz

Loading...

Semesterhus med pool i Harz

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Harz

Loading...

Året-runt-semester

Även en vintersemester i våra stugor i Harz ger många möjligheter, på vintern är området täckt av skidspår, skidpister och pulkbackar som passar både nybörjare och vana skidåkare lika fint.

Svindlande höjder når du genom att prova på att åka över dalarna med linbanor. Hos NOVASOL hittar du många stugor i Harz och övriga Tyskland som tar dig nära alla de olika upplevelserna och vårt stora utbud består av både enklare och toppmoderna stugor och hus. Det är helt upp till dig vad just du längtar efter för semestern.

För den historieintresserade

Är du intresserad av historia gör du helt rätt genom att hyra stuga i Harz. Både den gamla staden Goslar (UNESCO-världsarv) och Rammelsberg med sina gruvor i samma område. Även Martin Luthers födelseplats finns här och anses vara ett av de äldsta museerna i Tyskland och Österrike. Dessa och många andra sevärdheter når du enkelt med cykel, på vägar som dessutom passar de allra flesta. 180 mil långa mountainbike-sträckor av skiftande svårighetsgrad, från mycket lätt till väldigt svårt, där även vältränade cyklister kan finna en tuff utmaning.

Ta en härlig stugsemester

Vill du hyra semesterbostad i Tyskland finns förutom Harz en hel uppsjö av intressanta byar, städer och områden där du kan fira din semester och uppleva både äventyr och avkoppling, wellness och nöjesparker.

Här hos NOVASOL hittar du en mängd olika hyra stuga i Tyskland av allehanda storlek, stil och standard. Du kan även hitta lägenheter i de flesta större städer och dessutom hus över nästan hela Europa i vårt stora utbud. Du bokar och betalar enkelt direkt online och får även tillgång till hyresbevis och resehandlingar digitalt. Vi har lång erfarenhet, även av stuguthyrning i Harz, och en av branschens bästa försäkringar.

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Harz!