Stugor i Schleswig-Holstein

Strand vid havet i Schleswig-Holstein

Stugor i Schleswig-Holstein

Schleswig-Holstein med huvudstaden Kiel är Tysklands nordligaste delstat och ett utmärkt semestermål som många gäster årligen besöker. Här finns det mysiga gamla småstäder, härliga landskap, trevliga hamnar och mycket vatten. Området har mycket aktiviteter och upplevelser att bjuda på och är en perfekt semesterort, det är underbart att hyra stuga i Schleswig-Holstein.

Bo i en av våra härliga stugor i Schleswig-Holstein och njut av sol, vind och vatten. Det finns många semesterbostäder att välja på längs både nord- och östersjökusten. Tyskland har mycket att erbjuda för semesterfiraren och med våra stugor i Schleswig-Holstein kan du njuta av privatsfären i en egen semesterbostad samtidigt som du har en uppsjö av aktiviteter, attraktioner och nöjen överallt omkring i området.

Populära semesterhus i Schleswig-Holstein

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Schleswig-Holstein

Loading...

Semesterhus med pool i Schleswig-Holstein

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Schleswig-Holstein

Loading...

Från grönt inland till hav och stränder

Schleswig-Holstein består av fem olika regioner: Nordsjön, Östersjön, Inlandet, Holsteinische Schweiz och Herzogtum Lauenburg. Upplev öarna, vadehavet och det gröna inlandet. Detta semesterparadis i Tyskland består av härliga stränder och dyner, idylliska fiskelägen, oändliga hagmarker och pampiga herrgårdar. Passa på att hyra stuga i Schleswig-Holstein för en härlig semester!

Den tyska östersjökusten med sina många buktar, sanddyner, djupa fjordar och ensamma stränder sträcker sig från danska gränsen till Lübeck. I havet mellan Kiel och Lübeck ligger ön Fehmarn, känd för sitt jordbruk och naturparken Holsteinische Schweiz.

Många större och mindre städer lockar med shopping av världsklass, restauranger och museer för alla smaker och aktiviteter för alla åldrar som du har i bekvämt avstånd med våra stugor i Schleswig-Holstein. Östersjön är även för sportfiskaren på många sätt mycket intressant, många fiskarter trivs i det bräckta vattnet och ofta är tillgången till föda mycket god vilket resulterar i stora fiskar. Genom att hyra stuga i Schleswig-Holstein har du en utmärkt bas för både bad- och fiskeäventyr och dessutom alla andra möjligheter som området erbjuder!

Havsutsikt från en stuga i Schleswig-Holstein, Tyskland

Boka boende i Schleswig-Holstein

Här på vår hemsida kan du enkelt söka och hyra stuga i Tyskland men också över hela Europa. I vårt stora utbud hittar du både toppmoderna villor och mysiga stugor, helt beroende på dina preferenser som du för övrigt enkelt kan klicka i för att begränsa sökningen. Med ett stort utbud av semesterhus, lägenheter och stugor av olika slag, finns mängder av möjligheter! Välkommen till NOVASOL stuguthyrning i Schleswig-Holstein för en lyckad semester!