Boende i Travemünde

Välkommen till våra semesterhus och lägenheter i Travemünde! Här kan du uppleva en avkopplande men samtidigt upplevelserik semester vid Östersjön. En semesterbostad i Travemünde, inte långt från Lübeck, erbjuder såväl bad- som stadssemester. 

Längs Östersjön finns det många bra stränder, perfekta för en badsemester i Travemünde. Här kan du koppla av, spela beachvolleyboll eller segla. Bortsett från strandliv, kan du exempelvis strosa igenom de pittoreska gränderna i gamla stan med sina historiska sevärdheter som påminner om stadens tusenåriga historia. Mest sevärd är den gamla fyren och den 115 meter långa båten Passat, byggd 1911. Den har legat i hamnen i nästan 50 år och innehåller numera ett museum. 

Boka ditt semesterhus eller semesterlägenhet i Travemünde direkt här på vår hemsida. Vi kan idag erbjuda ett unikt utbud och vi hoppas att du ska finna ett boende som passar just dig.

Boende i Travemünde BeachBay

Populära semesterhus i Travemünde

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Travemünde

Loading...

Semesterhus med pool i Travemünde

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Travemünde

Loading...

Tips: Stugbyn Travemünde Strand och semesterresorten Travemünde BeachBay

NOVASOL erbjuder ett stort antal semesterbostäder på framför allt två platser i Travemünde. Den ena, stugbyn Travemünde Strand, ligger på halvön Priwall med utsikt över Travemündes gamla stan och färjehamnen. Här kan ni njuta av utsikten över dynorna från såväl de ljusa stugorna (för upp till 12 personer) byggda i skandinavisk stil, som studiovillorna med lägenheter för 2 personer och bastuhusen för upp till 6 personer. Till många semesterhus ingår även en privat pool med vattenrutschkana, bastu och bubbelpool. 

Semesterresorten Travemünde BeachBay är något alldeles extra! Här kan du boka moderna semesterlägenheter samtidigt som det också finns hotellservice, konferens- och eventrum för upp till 190 personer. Njut av en semester vid havet på nära avstånd till färjeläget.

Ta här också del av upplevelsestråket med restauranger, kaféer, en beachklubb, ett mikrobryggeri och shoppingmöjligheter med mera och allt detta med en magisk utsikt över Östersjön.

Ta en semester i Travemünde i Tyskland

För familjer, par och/eller med hund - valet är ditt

Om du vill spendera din semester i Travemünde som större grupp, med vänner eller hela familjen så kan vi erbjuda semesterhus för 10 personer och fler. Här finns boende för alla. Laga mat tillsammans i husens moderna kök och njut av den ostörda atmosfären.

Barnfamiljer uppskattar den privata atmosfären som ett eget semesterhus erbjuder. Här kan barnen leka utan att det stör någon annan.

Letar du efter lite lyx under semestern så erbjuder vi modernt utrustande semesterhus, med personlig wellnessavdelning och bastu. Även en semester i Travemünde med hund kan erbjudas då vi har många semesterbostäder anpassade till hund.

Utflyktsmål runt din semesterlägenhet

Från Travemünde kan du göra många trevliga utflykter då det finns gott om utflyktsmål. Familjer med barn rekommenderas exempelvis Hansa Park och även Sea-Life i Timmendorfer Strand med sin fascinerade undervattensvärld - en utflykt i havens verklighet. Du kan även besöka Upplevelse- och Tigerparken i Dassow samt fågelparken Niendorf.

Glöm inte heller att besöka historiska Lübeck när du hyr någon av våra semesterbostäder i Travemünde. Perfekt för lite shopping, kulturhistoria, modern kultur samt medeltida ambiente.

Tips för semester i Travemünde

Från ditt boende i Travemünde kan du njuta av strand, kultur och stadsliv tack vare närheten till Lübeck. Travemündes huvudattraktion är så klart den långa sandstranden, men det är inte heller långt till fyren och museibåten Passat från våra semesterbostäder i området. Här kan du slappna av i klassiska ”strandkorgar”, spela beachvolley, promenera i gamla stan och mycket mer. Under sommaren bör man verkligen besöka den fascinerande sandskulptur-utställningen Sand World.

Boende i Travemünde – helt efter din smak

En semesterbostad är ett utmärkt val för att kunna slappna av och njuta av en lugn semester. Njut av ledigheten bestäm själv hur semesterdagarna ska vara. Allt med högre flexibilitet än ett hotellrum. Våra semesterbostäder i Schleswig-Holstein är lika olika som våra gäster – det finns därför något för varje smak. Här finner du en stor variation med olika typer av semesterbostäder, i olika priskategorier. Välj mellan att hyra lägenhet, eller att hyra hus under din semester i Tyskland.

Boka ditt boende i Travemünde direkt här på vår hemsida. Du kan även ringa vår kundservice om du har frågor eller vill ha hjälp med att hitta din favorit i vårt utbud av semesterbostäder i Travemünde.