Stugor i Hessiska berglandskapet

Det Hessiska berglandskapet är imponerande och bjuder på en mängd spännande fornlämningar och sevärdheter tillsammans med vacker arkitektur och en enastående vacker natur. Med en av våra stugor i det Hessiska bergslandskapet kommer du riktigt nära alla äventyr och möjligheter i detta fantastiska område.

Hesja

Populära semesterhus i Hessen

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hessen

Loading...

Semesterhus med pool i Hessen

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hessen

Loading...

Från Törnrosa till vulkaner

Genom att hyra stuga i det Hessiska bergslandskapet kan du uppleva otaliga borgar, fästningar och slott som exempelvis Törnrosas sagoslott Sababorgen och den näraliggande naturparken som troligen är en av Europas största och äldsta, grundad 1571 av greven Wilhelm IV. Fantastiskt vacker natur i hela området lockar med många möjligheter till både avkoppling och motion, för dig som gillar historia finns de många museerna och varför inte besöka den världskända utställningen ”Documenta”. Många medeltida städer är välbehållna och städer som Rothenburg an der Fulda blir till en resa tillbaka till gångna tider när du bor i någon av våra stugor i det Hessiska bergslandskapet.

Är du intresserad av geografi och vulkaner hittar du Europas största inaktiva vulkan Vogelsberg här, aldrig långt bort när du bestämmer dig för att hyra stuga i det Hessiska bergslandskapet och du som hellre vill upp i luften kan besöka Die Wasserkuppe, där 1924 världens första segelflygskola startades.

Andra kännetecken

Witzenhausen är ett känt namn för denna universitets- och körsbärsstad och det omliggande området sägs av många vara ett av Tysklands allra vackraste. Här blommar på våren upp till 150 000 körsbärsträd och sörjer för en vy från de kringliggande bergen som är något alldeles speciellt. Naturligtvis finns mycket mer att upptäcka från våra stugor i det Hessiska bergslandskapet och vi är säkra på att hela familjen kan tillbringa en äkta drömsemester här!

Boka din stuga i Hessen här

Hos NOVASOL kan du enkelt söka, boka och betala ditt drömhus i Hessen och lägga grunden för en semester att minnas länge. NOVASOL har lång erfarenhet och har utvecklats att bedriva stuguthyrning i Hessiska bergslandskapet och nästan hela Europa. Vi har många stugor i Tyskland för alla smaker och utvidgas ständigt för att kunna erbjuda ett ännu bättre utbud. Har du frågor eller vill ha hjälp med att hyra stuga i Tyskland och övriga Europa är du alltid välkommen att kontakta oss på NOVASOL.

Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i det Hessiska bergslandskapet!