Stugor i Mecklenburg-Vorpommern

Tyskland har mycket att erbjuda för semesterfiraren och med våra stugor i Mecklenburg-Vorpommern kan du njuta av privatsfären i en egen semesterbostad samtidigt som du har en uppsjö av aktiviteter, attraktioner och nöjen överallt omkring i området.

Meklemburgia-Pomorze Przednie

Populära semesterhus i Mecklenburg-Vorpommern

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Mecklenburg-Vorpommern

Loading...

Semesterhus med pool i Mecklenburg-Vorpommern

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Mecklenburg-Vorpommern

Loading...

Förstklassig shopping och härliga havsbad

Många större och mindre städer lockar med shopping av världsklass, restauranger och museer för alla smaker och aktiviteter för alla åldrar. Härliga stränder i Östersjön lockar med bad och sol, surfing och avkoppling. Östersjön är även för sportfiskaren på många sätt mycket intressant, många fiskarter trivs i det bräckta vattnet och ofta är tillgången till föda mycket god vilket resulterar i stora fiskar. Genom att hyra stuga i Mecklenburg-Vorpommern har du en utmärkt bas för både bad- och fiskeäventyr och dessutom alla andra möjligheter som området erbjuder!

Spännande städer och attraktioner

Häpnadsväckande arkitektur i de gamla städerna och vacker natur i området gör att en semester i Mecklenburg-Vorpommern och våra stugor i Tyskland överlag lönar sig för alla åldrar. Hela landet ger oanade möjligheter att upptäcka historiska platser och sevärdheter men också diverse nöjesparker, djurparker, museer och mycket mer. I Mecklenburg-Vorpommern finns många gamla borgar ruiner och städer med gamla anor som ändå lockar med alla moderniteter. Utomordentliga cykelbanor och fina kanotleder bjuder in till härliga naturupplevelser när du bor i någon av våra stugor i Mecklenburg-Vorpommern och på så sätt förenar du nytta med nöje på ett behagligt sätt.

Besök städer som Rostock, Schwerin och Neubrandenburg och upplev mångfalden av caféer och restauranger av alla de slag. Många museer gör att du kan lära dig mer om både historia, djur och natur men också teknik bland annat i Peenemünde historia och teknikmuseum eller Deutsches Meeresmuseum i Stralsund. Ett stort utbud av konstmuseer finns också och sammanlagt kan vi lova att både stora och små besökare kan njuta av en drömsemester genom att hyra stuga i Mecklenburg-Vorpommern.

Boka din stuga i Mecklenburg-Vorpommern här

Här på vår hemsida kan du enkelt söka och hyra stuga i Tyskland men också över hela Europa. I vårt stora utbud hittar du både toppmoderna villor och mysiga stugor, helt beroende på dina preferenser som du för övrigt enkelt kan klicka i för att begränsa sökningen.

Välkommen till NOVASOL stuguthyrning i Mecklenburg-Vorpommern för en lyckad semester!